Banaby.hr   »   Dječji tekstili i madraci   /   Pokrivači   /   ELMO OMBRE PINK deka za pokrivač

PRIVREMENO RASPRODANO - ELMO OMBRE PINK deka za pokrivač

Ako svom djetetu želite lijepu i živopisnu deku koja je topla, velika i pogodna za hladne i zimske dane i večeri, onda je ova elmo ombre ružičasta deka / .. više

Naša cijena: od 165,6 Kn
Ocjena
4.5
24 Ocjena


Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
14237-0 150x200 cm 165,6 Kn privremeno rasprodano
14237-2 220x200 cm 353,0 Kn privremeno rasprodano

ELMO OMBRE PINK deka za pokrivač

Ako svom djetetu želite lijepu i živopisnu deku koja je topla, velika i pogodna za hladne i zimske dane i večeri, onda je ova elmo ombre ružičasta deka / pokrivač prava! Apsolutno idealno za djecu.

Prekrivač može zagrijati djecu u hladnim danima i dodati im osjećaj topline. Odličan je i kao pokrivač za krevet koji se može prebaciti preko kreveta. Zahvaljujući tome, krevet će izgledati uredno, a uz to će fino prilagoditi cijeli interijer.

Prekrivač / pokrivač odličan je za sve dječje sobe, odnosno za svu djecu, posebno za djevojčice. Pogodan je i za odrasle koji će se također zaljubiti u njega. Pogodno za dnevne sobe, spavaće sobe ili studentske sobe.

Prekrivač / pokrivač izrađen je od visokotehnološke svilene mikrofibre, ugodne i meke na dodir. Donja strana pokrivača / pokrivača izrađena je od visokokvalitetnog baršunastog velura, koji je mekan.

Prekrivač / pokrivač ima bogate i šarene boje koje ne blijede, čak ni nakon nekoliko pranja. Ima antialergijska svojstva, ne morate ga glačati. Nakon pranja, samo ih uzmite, protresite i zatim osušite.

Elmo ombre ružičasta deka / pokrivač je lijepa, šarena, može oživjeti bilo koji interijer. Kombinirajte s jastucima iz kolekcije Elmo u raznim bojama i dobit ćete moderan, lijep i sveobuhvatan izgled u koji ćete se zaljubiti.

BOJE: ružičasta

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.5
24 korisnika
ocijenilo