Banaby.hr   »   Dječja soba

Namještaj za dječju sobu

Opremite dječju sobu od krevetića do zidnih ukrasa. I školarac i tinejdžer cijenit će novi komad namještaja i potpuno novi set soba.

Za bebu je dječja soba prije svega mjesto za spavanje i igru. Kako biste cjelokupni dojam sobe učinili ugodnim, pokušajte uskladiti namještaj, posteljinu i ukrase.

Za starije dječake i djevojčice dječje sobe su mjesto prvih zadataka. Posteljicu treba što prije zamijeniti krevetom. Gomilama igračaka potreban je praktični prostor za pohranu. Škrinja za igračke ili drugi komad namještaja.

Za braću i sestre možete koristiti krevete na kat, poznate i kao kreveti na kat. Možete koristiti komodu ili veliku garderobu za pohranu sve većeg broja odjeće. Alternativa su sustavi regali i police.

Za studente , sobe su uglavnom učionica i opuštanje nakon ispita. Kvalitetan stol s radnom stolicom tvori srce studentske sobe. Boje namještaja su prilično neutralne, zbog čega ih čak ni tinejdžer neće prezirati.

Bilo da tražite komadni namještaj ili želite kupiti kompletnu garnituru za sobu, banaby je savršen za vas. Možete birati između nas. Ovisno o djetetovoj dobi, dizajnu ili preostalom prostoru u sobi.

Stranica: 1 3 4 5 6 7 8 9 10... 20

Ukupno 588 Proizvoda

Preporučeni proizvodi Najnovije Najjeftinije Popusti Na zalihi

Stranica: 1 3 4 5 6 7 8 9 10... 20