Banaby.hr   »   Sve za bebe

Sve za bebe

Potrebe za presvlačenjem i kupanjem uključuju mnoštvo predmeta. Neizostavne su prostirke s promjenjivim motivima, koje su izrađene od kombinacije 100% pamučnog i bijelog platna. Silikonsko punjenje je ušiveno iznutra. Omogućuje pranje prostirke na temperaturi od 30 ° i glačanje na istoj temperaturi.

Kupke za bebe nude se duboko i dovoljno ergonomsko oblikovanih dimenzija 100 x 48 cm. Koriste se dok dijete ne napuni 1 godinu. Zahvaljujući anatomskom obliku, vrlo su lako rukovati. Dopunjene su ležaljkama od pjene, koje osiguravaju savršen položaj i sigurnost djeteta. Izrađena je od neopasne meke pjene.

Ručnici za bebe vrlo su upijajući i udoban materijal, obično mikrovlakana koja ne iritira dječju kožu. Navlaka štiti glavu, dimenzije ručnika su različite, na primjer 76 x 80 cm ili 100 x 110 cm, ovisno o tome koliko je dijete staro.

 

Kvalitetne, upijajuće i mekane, takve su dječje pelene u ponudi. Na primjer, to je bambusovo vlakno koje pruža veću mekoću i upijanje od pamučnih pelena. Udovoljavaju zahtjevima higijenskih standarda i antialergijski su. Mogu se prati u perilici rublja, ali bez upotrebe omekšivača tkanine, što smanjuje upijanje.

Stranica: 1 3 4 5 6

Ukupno 157 Proizvoda

Preporučeni proizvodi Najnovije Najjeftinije Popusti Na zalihi

Stranica: 1 3 4 5 6