Banaby.hr   »   Dječji namještaj   /   Krevetići

Krevetići i kolijevke za bebe

Dječji krevetići su sastavni dio svake dječje sobe. Materijal od kojeg je izrađena većina Banaby krevetića za bebe je ekološko čisto drvo koje djetetu ni na koji način ne može naštetiti. Površinska obrada drvenih kreveta za djecu provodi se bezbojnim ili obojenim lakovima prema uredbi Ministarstva zdravstva te stoga ne postoji opasnost od ispuštanja opasnih para.

U ponudi su i krevetići za bebe sa raznim dodatnim karakteristikama: odvojivim stranicama ili letvicama, sa kotačima s kočnicama za bolje rukovanje, sa dodatnom ladicom ispod krevetića koja može izdržati različita opterećenja. Kolijevke za bebe stvorit će savršeno i udobno mjesto za spavanje vaše bebe i lako ih je prenositi s mjesta na mjesta prema vašim potrebama.

Odaberite i praktične dodatke za sklopivi krevetić za bebe poput organizatora za krevetiće u obliku džepa u koji možete odložiti stvari koje su vam najčešće potrebne prilikom brige o bebi kako bi vam uvijek bile pri ruci. A u ponudi imamo i baldahine (nadstrešnice, zavjese) za prijenosni krevetić za bebe koje će vaše dijete štititi od insekata, a ujedno biti i lijep dodatak krevetiću.

Potražite i dječji kinderbet izrađen od kvalitetnih umjetnih materijala. Kompaktni su i laki za prijenos te imaju sigurnosni certifikat. Popularan naziv za krevetiće za bebe je kinderbet - u našoj ponudi pronađite kinderbete raznih vrsta, modela. U bojama za curice, dječake ili neutralnih tonova.

Stranica: 1 3

Ukupno 67 Proizvoda

Preporučeni proizvodi Najnovije Najjeftinije Popusti Na zalihi

Stranica: 1 3

Tražene fraze: krevet, dječji krevet

Zanima vas ova kategorija? Želite da vas obavijestimo kada dodamo nove proizvode u nju?