SIJEČANJSKI POPUSTI DO 46 %

Banaby.hr   »   Dječji namještaj   /   Krevetići

Krevetići za bebe

Dječji krevetići su sastavni dio svake dječje sobe. Materijal od kojeg je izrađena većina Banaby dječjih krevetića je ekološko čisto drvo koje djetetu ni na koji način ne može naštetiti. Površinska obrada drvenih kreveta provodi se bezbojnim ili obojenim lakovima prema uredbi Ministarstva zdravstva te stoga ne postoji opasnost od ispuštanja opasnih para.

U ponudi su i krevetići sa raznim dodatnim karakteristikama: odvojivim stranicama ili letvicama, sa kotačima s kočnicama za bolje rukovanje, sa dodatnom ladicom ispod krevetića koja može izdržati različita opterećenja. 

 

Odaberite i praktične dodatke za krevetiće poput organizatora za krevetiće u obliku džepa u koji možete odložiti stvari koje su vam najčešće potrebne prilikom brige o bebi kako bi vam uvijek bile pri ruci. A u ponudi imamo i baldahine (nadstrešnice, zavjese) za krevetiće koje će vaše dijete štititi od insekata, a ujedno biti i lijep dodatak krevetiću.

 

Potražite i putne krevetiće izrađene od kvalitetnih umjetnih materijala. Kompaktni su i pokretni te imaju sigurnosni certifikat.

Stranica: 1

Ukupno 45 Proizvoda

Preporučeni proizvodi Najnovije Najjeftinije Popusti Na zalihi

Stranica: 1

Tražene fraze: krevet, dječji krevet

Zanima vas ova kategorija? Želite da vas obavijestimo kada dodamo nove proizvode u nju?