ADVENTSKI POPUSTI POPUSTI DO 60%

Banaby.hr   »   Sve za bebe   /   Hodalice   /   Aktivni šetač s motivom mora

Aktivni šetač s motivom mora

Šareni hodalica s elementima igre pomaže djetetu da upozna svijet oko sebe i istovremeno razvija svoje vještine kretanja. Šetač djeci olakšava poduzimanje prvih .. više

Naručite do 15. prosinca, raspakirajte ispod božićnog drvca. Ostalo je samo:
Naša cijena: 545,7 Kn
Dostupnost na zalihi
Dodaj u košaricu
Ocjena
4
0 Ocjena


Podijeli na:
Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
31243-0 Aktivni šetač s motivom mora 545,7 Kn 1 komad na zalihi količina

Aktivni šetač s motivom mora

Šareni hodalica s elementima igre pomaže djetetu da upozna svijet oko sebe i istovremeno razvija svoje vještine kretanja. Šetač djeci olakšava poduzimanje prvih koraka, a zahvaljujući gumenim kotačima i kočnicama omogućuje sigurno i kontrolirano kretanje. Kada se mališanu dosadi hodanje, može se početi igrati. Na svakom od zidova drvene hodalice pronaći ćete nešto drugačije:

  • Umetnite zid - 6 rupa različitih oblika na prekrasnom duginom zidu. U kompletu se nalaze kocke, svaka u drugoj boji. Sve to djetetu omogućuje istraživanje i upoznavanje osnovnih oblika i boja.
  • Okretanje karata - na jednoj je strani slika s oblacima, a na drugoj je njihov broj, dijete uči prepoznavati brojeve u obliku igre.
  • Trokut s 3 osnovne boje na čijim su bočnim stranama drveni sklopivi elementi s bojama koje dobivamo miješanjem: žuta i plava - zelena, crvena i žuta - narančasta, crvena i plava - ljubičasta
  • Upotrijebite bijelu ploču koju možete koristiti na više načina za stvaranje umjetničkih djela ili pisanje prvih slova i brojeva
  • Gornji poklopac koji zatvara unutrašnjost kolica s opremom za zaštitu dječjih prstiju. Na poklopcu je labirint s likovima koji se mogu pomicati. Dijete tako razvija finu motoriku i vještinu.

Za razliku od plastičnih igračaka, drvene su igračke mnogo izdržljivije i, zahvaljujući toplom i ugodnom materijalu, također popularnije među malom djecom.

Izvorni hodalica s puno elemenata igre bit će izvrstan poklon i savršena igračka za svakog mališana.

Dimenzije igračke: 42 x 39 x 42 cm

Visina ručke: 41 cm

Dob: 1+

Udovoljava EU sigurnosnim standardima.

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4
0 korisnika
ocijenilo