Banaby.hr   »   Igračke za djeco   /   Didaktički igračke   /   Obrazovna zidna igračka - Mače

Obrazovna zidna igračka - Mače

Obrazovna zidna igračka idealan je alat za prvo brojanje. Dijete uči brojeve od 1 do 9 i istovremeno razvija svoje motoričke sposobnosti. Igračka je izvrsna kao .. više

Naša cijena: 57,00 €
Rok otpreme do 14 dana
Dodaj u košaricu
Ocjena
4
0 Ocjena

Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
31472-0 Obrazovna zidna igračka - Mače
57,00 €
do 14 dana
količina

Obrazovna zidna igračka - Mače

Obrazovna zidna igračka idealan je alat za prvo brojanje. Dijete uči brojeve od 1 do 9 i istovremeno razvija svoje motoričke sposobnosti. Igračka je izvrsna kao oprema za vrtić ili igralište. Kod kuće će to biti savršen dodatak dječjoj sobi, zamjenice ako na policama nemate dovoljno slobodnog prostora za igračke.

Samo privijte veselog mačića na zid na prikladnoj visini i možete početi igrati. Igračka se također može kombinirati s drugim životinjama iz iste serije. Zidne igračke iz ove serije imaju strane koje su prilagođene jedna drugoj. Na zidu možete stvoriti zonu obrazovnih igara s motivom zebre, mačke, žirafe i još mnogo toga.

Dio igračke je labirint s brojevima od 1 do 9. Na svakom kraju labirinta prikazan je niz riba. Zadatak djeteta je povezati ribu s odgovarajućom znamenkom. Na taj način dijete razvija motoričku koordinaciju i istovremeno uči računati.

Jedinica je izrađena od MDF ploče i drveta. Zidna igra može se pričvrstiti na zid pomoću četiri tipla. Uključeni su tipli.

Dob: 18m +

Dimenzije: 55 x 36 x 3 cm

Udovoljava EU sigurnosnim standardima.

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4
0 korisnika
ocijenilo