PROLJETNA RASPRODAJA - popusti do 54%

Banaby.hr   »   Namještaj   /   Police za knjige i zidne police   /   Regali   /   Regali   /   Regal Ines White

Regal Ines White

Ako želite imati mjesto u dječjoj sobi gdje možete pohraniti razne sitnice, onda pogledajte kolekciju Ines. Ova se moderna i lijepa kolekcija uklapa u sve .. više

Naša cijena: 1 373,4 Kn
Izvorna cijena: 2 082,0 Kn
Rok otpreme 6-8 tjedana
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.4
10 Ocjena


Podijeli na:
Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
7632-0 regál 2 082,0 Kn 1 373,4 Kn 6-8 tjedana količina

Regal Ines White

Ako želite imati mjesto u dječjoj sobi gdje možete pohraniti razne sitnice, onda pogledajte kolekciju Ines. Ova se moderna i lijepa kolekcija uklapa u sve prostorije. Također je vrlo praktična!

Regal Ines je moderan, lijep i ima prostor u koji možete pohraniti mnoge stvari, knjige, male igračke, skulpture ili uokvirene fotografije. Riječ je o prostranom regalu koji će oživjeti svaki interijer.

Proizveden je precizno i kvalitetno, zahvaljujući doprinosu visokokvalitetnih MDF ploča i iverice. Elegantan izgled uklapa se u sve interijere, moderan je, elegantan i luksuzan u isto vrijeme. Neće se svidjeti samo djeci, već i odraslima.

Međutim, ne mora oživjeti samo dječju sobu, regal je prikladan za dnevni boravak, spavaću sobu, radnu ili studentsku sobu. Stoga nije prikladan samo za djecu i tinejdžere, već i za odrasle. Oživjet će svako kućanstvo.

Djeca svoje igračke mogu pospremiti na police, posebno na donje police, te tako naučiti odgovornosti pri čišćenju. Riječ je o sigurnom regalu koji može ukrasiti i fino dotjerati interijer do savršenstva.

Ako kupite regal, imat ćete ukupno pet polica, od čega tri police možete podesiti po visini i kreirati ih prema vlastitim potrebama.

Vrijeme dostave: 8-10 tjedana.

Dimenzije:

- dubina: 44 centimetra

- visina: 180 centimetara

- širina: 80 centimetara

více značky: Bellamy

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.4
10 korisnika
ocijenilo