Banaby.hr   »   Igračke   /   Teepee i kućice   /   Teepee Romantični cvijet

PRIVREMENO RASPRODANO - Teepee Romantični cvijet

Jeste li i vi kao djeca gradili bunkere od deka i plahti? Mjesto na kojem biste se mogli skrivati, igrati se i pljuvati svoje tajne s prijateljima. I niste .. više

Naša cijena: od 821,3 Kn
Ocjena
4.8
6 Ocjena


Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
5322-0 teepee 821,3 Kn privremeno rasprodano
5322-2 podmetač 391,2 Kn privremeno rasprodano

Teepee Romantični cvijet

Jeste li i vi kao djeca gradili bunkere od deka i plahti? Mjesto na kojem biste se mogli skrivati, igrati se i pljuvati svoje tajne s prijateljima. I niste uvijek htjeli srušiti bunker navečer? Vaša djeca mogu takvo mjesto imati zauvijek!

Prekrasan teepee šator s motivom romantičnog cvijeća izgleda vrlo lijepo, sastavljen je od dvije tkanine u boji koje dječjoj sobi daju prekrasan dodatak.

Osim toga, teepee šator dizajniran je uglavnom za dječju zabavu, avanturu i igru. Ovdje se djeca mogu sakriti od svega, dobiti svoje tajno mjesto, gdje mogu sakriti svoje blago u dva džepa, koja se nalaze u teepeeu, mogu promatrati okolinu kroz simpatičan prozor ili se prepustiti privatnosti i povući je roletom za prtljagu.

Teepee se može koristiti tijekom cijele godine, u vrtu, na balkonu, na terasi ili u dječjoj sobi. Lagan je, lako prenosiv. Brzo se savija, odvija i može se prilagoditi po potrebi. Roditelj također može doći u teepee šator u posjet i on može ući u njega bez ikakvih briga.

Uz teepee je uključen i BESPLATNI ukrasni privjesak, a možete naručiti i jastučić ili jastuk, koje ćete naći u kategoriji jastuka geometrijskih oblika.

Dimenzije teeeea:

- visina u sklopljenom stanju: 150 centimetara

- visina šipki: 180 centimetara

- širina baze: 100/100 centimetara

více značky: funwithmum

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.8
6 korisnika
ocijenilo