Banaby.hr   »   Igračke   /   Tekstilne igračke   /   Maxi pidžama izjelica mačka

Maxi pidžama izjelica mačka

Maxi pidžama izjelica vrlo je moderan komad koji može lijepo prilagoditi i oživjeti dječje sobe. Dječja soba promijenit će se poput čarobnog štapića, izgledat .. više

Naša cijena: 149,4 Kn
Dostupnost na zalihi
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.5
19 Ocjena


Podijeli na:
Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
14492-0 Maxi pidžama izjelica mačka 149,4 Kn 1 komad na zalihi količina

Maxi pidžama izjelica mačka

Maxi pidžama izjelica vrlo je moderan komad koji može lijepo prilagoditi i oživjeti dječje sobe. Dječja soba promijenit će se poput čarobnog štapića, izgledat će lijepo, moderno i dekorativno.

Ljubitelji mačaka i mačića, prijavite! Sigurno će vam se svidjeti ova prekrasna mačka koja jede pidžamu, svidjet će vam se! Pogodno za sve dječje interijere, sve sobe, za dječake i djevojčice.

To je iznimna plišana životinja, koja će lako i za nekoliko trenutaka stvoriti red u djetetovom krevetu. Jednostavno u nju stavite pidžamu i štoviše, nikada se nećete izgubiti! Djeca će točno znati gdje mogu posegnuti za tim!

Izjelica pidžame je velike veličine, osiguravajući da svaka pidžama stane u nju. Izjelica pidžame zatvara se patentnim zatvaračem, koji se može naći na mačjim ustima. Zahvaljujući tome, pidžama nikada neće ispasti.

Osim za pohranu pidžame, služit će i kao savršena zaliha za igračke, sitnice i ostalo dječje blago. Možete ga koristiti i kao super mekani jastuk.

Svaki jedeć pidžame izrađen je s najvećom pažnjom, šivan je ručno, što osigurava da će svaki komad biti originalan. Zahvaljujući tome, ugodit će svakom dječjem interijeru i može ga fino prilagoditi i lijepo ukrasiti.

Izrađen je od materijala koji je kvalitetan, ugodan, mekan i vrlo mekan na dodir. Boja je vodenasta, ne šteti dječjem zdravlju. Može se prati u perilici rublja na temperaturi od 40 stupnjeva. U perilici rublja pidžama ne blijedi i ne gubi oblik.

Premaz pidžame-žderača napravljen je od posebnog hidrofilnog materijala koji uklanja vlagu iz tijela. Ispunjen je silikonskim poliesterskim loptastim kuglicama. Svi će se to svidjeti svima, djeci i odraslima.

- veličina: 41 x 46 centimetara

MOTIV: mačka
více značky: Mint Kitten

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.5
19 korisnika
ocijenilo