Banaby.hr   »   Dječji kreveti   /   Kreveti sa zaštitnim ogradom   /   Dječji krevet s ogradom Ourbaby - plavo-bijeli

PRODAJA JE OKONČANA - Dječji krevet s ogradom Ourbaby - plavo-bijeli

Prelijepa plavo bijela kombinacija dječjeg kreveta razveselit će svako dijete! Dječji dizajn kreveta lijepo će uljepšati i upotpuniti dječju sobu djevojčica i .. više

Naša cijena: od 172,00 €
Ocjena
4.5
40 Ocjena

Dječji krevet s ogradom Ourbaby - plavo-bijeli

Prelijepa plavo bijela kombinacija dječjeg kreveta razveselit će svako dijete! Dječji dizajn kreveta lijepo će uljepšati i upotpuniti dječju sobu djevojčica i dječaka.

Dječji krevet Ourbaby je udobno mjesto za djecu, funkcionalan je i lako se sastavlja. Za proizvodnju se koristi laminatna ploča. Rešetka kreveta izrađena je od borovine (4 x 2 centimetra). Zahvaljujući tome, odrasla osoba može sjediti ili ležati na njemu. Neće se ni na koji način oštetiti, ponajviše zbog nosivosti koja je do 120 kilograma.

Dječji krevet također ima ogradu koja se može ukloniti. Dugačka je 100 centimetara i može se umetnuti s obje strane, što ga čini varijabilnim. Tijekom dana možete ukloniti prepreku i stvoriti mjesto za igru i odmor djece, noću ograda štiti djecu od pada iz kreveta.

Dječji krevet Ourbaby ima gumeni rub koji se nalazi po obodu oba uzglavlja. Na taj način pomaže u zaštiti dječjeg kreveta od oštećenja. Gumeni rub ne morate lijepiti ljepilom za krevet, drži i bez njega.

Dječji krevet ima sigurnosne certifikate i također je u skladu s europskim standardima.

Osim kreveta, u paketu ćete pronaći i ogradu i rešetku. Madrac nije uključen u paket, možete ga kupiti zasebno. U lijevom stupcu u kategoriji MADRACI možete odabrati prema svojim potrebama.

Dimenzije kreveta:

- 140x70 cm

- 160x70 cm

- 160x80 cm

- 180x80 cm

Fotografije služe samo u ilustrativne svrhe. Trenutno su u tijeku manje izmjene dizajna na strani dobavljača.

Boja kreveta: bijela, plava
Dizajn kreveta: s barijerom, s prostorom za pohranu, bez printa
Materijal za krevet: iverica

Fotografije korisnika

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.5
40 korisnika
ocijenilo