Banaby.hr   »   Igračke za djeco   /   Didaktički igračke   /   Edukativna igračka 5u1 - Priroda

PRIVREMENO RASPRODANO - Edukativna igračka 5u1 - Priroda

Višenamjenska igračka u boji s mnogo zanimljivih elemenata igre. Veličina igračke olakšava maloj djeci manipulaciju pojedinim elementima, a zahvaljujući .. više

Naša cijena: 561,7 Kn
Ocjena
4
0 Ocjena


Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
31467-0 Edukativna igračka 5u1 - Priroda 561,7 Kn do 14 dana

Edukativna igračka 5u1 - Priroda

Višenamjenska igračka u boji s mnogo zanimljivih elemenata igre. Veličina igračke olakšava maloj djeci manipulaciju pojedinim elementima, a zahvaljujući visokokvalitetnoj izradi i modernom dizajnu, kocka igračke lijepo će se istaknuti u dječjoj sobi kao i ukras.

Zabavne i obrazovne značajke igračke:

  • motorni labirint s tri metalne šipke (žuta, narančasta i zelena) i drvenim perlicama. Perle imaju različite oblike i boje, tiskane su s cvijećem, oblacima, suncem itd. Ispod labirinta nalazi se ribnjak s lopočima i sitnim ribama.
  • zid 1 - umetak s motivom crvene staje. Dijete uči prepoznavati osnovne oblike: kvadrat, trokut, peterokut, zvijezdu i krug. Razvrstavanje kockica različitih oblika razvija logično razmišljanje i poboljšava djetetove motoričke sposobnosti.
  • zid 2 - voćni labirint s obojenim kuglicama u obliku polovica voća koje se prevoze kamionom. Zadatak djeteta je kombinirati element s unutrašnjošću voća s otiskom cijelog voća.
  • zid 3 - sat u prekrasnoj sivoj, metvici i bijeloj boji. Kazaljke sata pri kretanju ispuštaju zvuk sličan otkucavanju sata.
  • zid 4 - slagalica sa slikom. Na drvene klinove u tri reda stavlja se devet kockica. Dijete može stvoriti dvije njihove slike. S jedne strane jesenska slika s konjem, s druge proljetna livada s ovcama.

Igračka uči logičnom razmišljanju, strpljenju i pomaže prepoznati osnovne oblike i boje. Proizvod je zapakiran u ukusnu kartonsku kutiju i bit će izvrstan izbor za poklon.

Zahvaljujući svojoj veličini i kvaliteti izrade, kocka je pogodna kao uređaj za vrtiće, dječje klinike i terapijske ustanove.

Labirint motora na vrhu kocke je uklonjiv, lako se uklanja i ubacuje u središte kocke. Kocka tako zauzima manje prostora, na primjer prilikom prijevoza igračke.

Materijal: lakirano drvo, metal

Dimenzije: 29 x 29 x 50 cm

Dob: 12m +

Udovoljava EU sigurnosnim standardima.

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4
0 korisnika
ocijenilo