Banaby.hr   »   Igračke za djeco   /   Motor igračke   /   Obrazovna zidna igračka - Zebra

Obrazovna zidna igračka - Zebra

Edukativna zidna igračka razvija dječje vještine na zabavan način. Dijete uči prepoznavati oblike i boje i istovremeno vježba koordinaciju pokreta. Igračka je .. više

Naša cijena: 57,00 €
Rok otpreme do 14 dana
Dodaj u košaricu
Ocjena
5
1 Ocjena

Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
31473-0 Obrazovna zidna igračka - Zebra
57,00 €
do 14 dana
količina

Obrazovna zidna igračka - Zebra

Edukativna zidna igračka razvija dječje vještine na zabavan način. Dijete uči prepoznavati oblike i boje i istovremeno vježba koordinaciju pokreta. Igračka je izvrsna kao oprema za vrtić ili igralište. Kod kuće će to biti savršen dodatak dječjoj sobi, zamjenice ako na policama nemate dovoljno slobodnog prostora za igračke.

Samo privijte veselu zebru na zid na prikladnoj visini i možete početi igrati. Igračka se također može kombinirati s drugim životinjama iz iste serije. Zidne igračke iz ove serije imaju strane koje su prilagođene jedna drugoj. Na zidu možete stvoriti zonu obrazovnih igara s motivom zebre, mačke, žirafe i još mnogo toga.

Igračka uključuje drvene elemente u osam oblika: krug, trokut, pravokutnik, kvadrat, srce, peterokut, zvijezda i oval. Svaki je element obješen na uzicu, a djetetov je zadatak smjestiti ga u rupu na ploči koja odgovara njegovom obliku. Na taj način dijete trenira finu motoriku i preciznost.

Jedinica je izrađena od MDF ploče i drveta. Zidna igra može se pričvrstiti na zid pomoću četiri tipla. Uključeni su tipli.

Dob: 18m +

Dimenzije: 55 x 36 x 3 cm

Udovoljava EU sigurnosnim standardima.

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
5
1 korisnika
ocijenilo