Banaby.hr   »   Igračke   /   Igračke za djeco   /   Ploče za crtanje   /   Dječja magnetska ploča plava

Dječja magnetska ploča plava

Imate li kod kuće i malog predškolca ili školarca koji voli igrati školu? Volite li crtati, pisati i volite li ploču koja je u školi? Tada mu možete kupiti .. više

Naša cijena: 50,40 €
Rok otpreme na zalihi
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.3
27 Ocjena

Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
6724-0 modrá TPB
50,40 €
1 komad na zalihi
količina

Dječja magnetska ploča plava

Imate li kod kuće i malog predškolca ili školarca koji voli igrati školu? Volite li crtati, pisati i volite li ploču koja je u školi? Tada mu možete kupiti prekrasnu dječju magnetnu ploču u plavoj boji.

Pogodno za svu djecu, idealno za dječake. Zahvaljujući ploči podržavate dječje kreativne aktivnosti. Na njega mogu pisati kredom ili markerom (na papiru ili magnetskoj strani ploče). Sva djeca će se zabavljati zahvaljujući ploči.

Igra za školu bit će zabavna i interaktivna, djeca mogu oblikovati prve riječi iz magnetskih slova, učiti o lekcijama, naučiti računati na brojač i tako dalje. Savršen je alat koji razvija dječje sposobnosti.

Dječja magnetna ploča ima CE certifikat. Ispravka može ostaviti tragove. Da biste trajno uklonili oznake na bijeloj ploči, preporučujemo upotrebu sredstva za čišćenje bijele ploče.

U paketu se pored dječje magnetne ploče nalaze i kolut papira dugačak dvadeset metara, spužva, kreda, pet kreda u boji, marker, brojač i sat.

Dimenzije:

- visina: 100 centimetara

- širina: 56 centimetara

Napomena: Magneti na ploči i krpa za podmazivanje markera nisu uključeni u paket.

BOJE: plava

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.3
27 korisnika
ocijenilo