Banaby.hr   »   Igračke   /   Igračke za djeco   /   Ploče za crtanje   /   Dječja magnetna ploča prirodna

Dječja magnetna ploča prirodna

Želite li i svojoj djeci kupiti nešto u njihovom malom kraljevstvu što će ih zaokupljati, čime bi se željeli igrati i što bi im dodatno potaknulo maštu, maštu .. više

Naša cijena: 44,50 €
Rok otpreme 2-4 tjedna
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.7
32 Ocjena

Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
6722-0 přírodní TPN
44,50 €
2-4 tjedna
količina

Dječja magnetna ploča prirodna

Želite li i svojoj djeci kupiti nešto u njihovom malom kraljevstvu što će ih zaokupljati, čime bi se željeli igrati i što bi im dodatno potaknulo maštu, maštu i, najvažnije, zahvaljujući čemu bi nešto naučili?

Tada preporučujemo prekrasnu dječju magnetnu ploču prirodnu. Svidjet će se svakom djetetu, vrlo je praktičan i funkcionalan, donosi puno sati i sati zabave koja će djecu oduševiti.

Dječja ploča pomoći će djeci da razviju svoje kreativne aktivnosti, u školi mogu pisati, crtati ili igrati se s pločom. Na ploči je moguće crtati i pisati klasičnom kredom ili također markerom. To vam omogućuje crtanje na papiru ili na magnetskoj strani bijele ploče.

Dječja magnetna ploča izvrstan je pomagač predškolcima i školarcima. Ovdje se djeca mogu igrati u školi, trenirati tvorbu riječi uz pomoć magnetskih slova, upoznati lekcije ili čak brojeve na pultu. Dakle, to nije samo za igru, već i za učenje.

Dječja magnetna ploča ima CE certifikat. Ispravak može ostaviti tragove, preporučujemo upotrebu sredstva za čišćenje bijele ploče za uklanjanje trajnih tragova. Dječju dasku koristit će svi, dječaci i djevojčice.

U paketu dječje magnetne ploče pronaći ćete ploču, kolut papira, spužvu, krede, pet kreda u boji, flomaster, brojač i sat.

Dimenzije područja za pisanje:

- duljina: 56 centimetara

- visina: 100 centimetara

- širina: 28 centimetara

- područje za pisanje: 44 x 39 centimetara

- duljina papira: 20 metara

Napomena: Magneti na ploči i krpa za podmazivanje markera nisu uključeni u paket.

BOJE: prirodni

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

ljilja.cupic1@gmail.com 02.12.2021

Dali magnete i krpu za podmazivanje markera imate u posebno u prodaji i Cijena ako imate?

- Poštovana, ploču možete obrisati bilo kojom krpom, magnetna slova možete pronaći tako što ćete u tražilicu upisati ''Magnetna slova''. Za više informacija, kontaktirajte nas putem e-pošte na info@banaby.hr. Lijepi pozdrav.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.7
32 korisnika
ocijenilo