Banaby.hr   »   Igračke za djeco   /   Umjetnički igračke   /   Dječja kuća od kartona Tektorado

Dječja kuća od kartona Tektorado

Želite li svojoj djeci kupiti lijepu i modernu igračku koja će im se svidjeti i koja također razvija dječje vještine? Ako je tako, tada je dječja kućica od .. više

Naša cijena: 40,00 €
Rok otpreme na zalihi
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.4
37 Ocjena

Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
16029-0 87 x 71 x 88 cm
40,00 €
na zalihi 2-5 kom
količina

Dječja kuća od kartona Tektorado

Želite li svojoj djeci kupiti lijepu i modernu igračku koja će im se svidjeti i koja također razvija dječje vještine? Ako je tako, tada je dječja kućica od kartona Tektorado prava za vas!

Moderna je to dječja kuća koja će se zaista svidjeti i zaljubiti u nju svu djecu. Selo ima svoj šarm za mnoge ljude, zahvaljujući miru, lijepim kućama i svemu što se u selu pojavljuje.

Želite li i vi kupiti takav prostor za svoju djecu u stambenom bloku? S ovom kartonskom kućicom vrlo je jednostavno. Može se lako preklopiti i ponovno rasklopiti, ne zauzima puno prostora kada se sklopi, tako da se savršeno uklapa u sve interijere.

Dječja kućica od kartona izrađena je od visokokvalitetnog i čvrstog materijala - kartona. Ekološki je prihvatljiv, stabilan i udovoljava sigurnosnim standardima Europske unije. Pogodan je za igre na otvorenom i u zatvorenom.

Pakiranje kuće je usko, možete ga jednostavno spremiti ispod kreveta, iza ormara ili bilo gdje drugdje. Zahvaljujući njegovom dizajnu svidjet će se svima, djeci i odraslima. Pogodan je i za dječake i za djevojčice, za njegovo sastavljanje nisu potrebni alati.

Uz neograničene dječje igre, kuća od kartona također radi na razvoju dječjih vještina. Ovo je kreativna igračka. Vaša djeca mogu postati mali slikari i urediti svoju kuću onako kako oni žele.

Samo im dajte boje, bojice ili flomastere i to je to. Pod dječjim vodstvom ovo stvara neobičan i moderan izgled. Djeca mogu stvoriti svoju kuću iz snova, različito obojene, različito uređene.

Podržava i razvija dječju maštu, a također i kreativnost. Sigurna je igračka, napravljena je kako bi djeci pružila maksimalnu sigurnost.

- veličina: 87 x 71 x 88 centimetara

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.4
37 korisnika
ocijenilo