Banaby.hr   »   Igračke za djeco   /   Umjetnički igračke   /   Predložak za crtanje znamenki

Predložak za crtanje znamenki

Predložak s brojevima od 0 do 9 savršen je alat za prvo brojanje. Okvir objesite na zid i zamijenite šablone kako biste dobili igračku koja razvija i dječje .. više

Naša cijena: 20,40 €
Rok otpreme do 14 dana
Dodaj u košaricu
Ocjena
4
0 Ocjena

Podijeli na:
Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
31503-0 Predložak za crtanje znamenki
20,40 €
do 14 dana
količina

Predložak za crtanje znamenki

Predložak s brojevima od 0 do 9 savršen je alat za prvo brojanje. Okvir objesite na zid i zamijenite šablone kako biste dobili igračku koja razvija i dječje vještine.

Zahvaljujući predlošku za crtanje, dijete uči kako izgledaju pojedine znamenke i njihov redoslijed. Brojke su dosta velike (visine 8,5 cm), tako da ih možete udobno vježbati. Pored svake znamenke nalaze se strelice koje pokazuju redoslijed izvlačenja. Osim toga, ispod brojeva se nalaze točke koje odgovaraju broju.

Predložak za crtanje je dobro osmišljena edukativna igračka koja je prikladna i za vrtiće. Zahvaljujući čvrstoj konstrukciji, izdržljiv je i izdržljiv.

Prodajemo samo šablonu bez okvira .

Šablon se može koristiti i bez okvira ako ga postavite na stol ili na pod. Možete crtati kistom, bojicama ili kemijskom olovkom.

Proizvod je izrađen od materijala na bazi drveta. Fotografije prikazuju primjere predložaka u okviru. Okvir se mora kupiti zasebno.

Dob: 3+

Dimenzije: 60 x 40 cm

Zadovoljava sigurnosne standarde EU.

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4
0 korisnika
ocijenilo