PROLJETNA RASPRODAJA - popusti do 54%

Banaby.hr   »   Dječji namještaj   /   Komode i ormarići   /   Škrinje za igračke   /   Ines Bijela škrinja za igračke

Ines Bijela škrinja za igračke

Spremanje igračaka u dječju sobu ponekad je nadljudski zadatak za roditelje kada djeca imaju više igračaka nego što soba može primiti. U tom slučaju važno je .. više

Naša cijena: 1 029,4 Kn
Rok otpreme 6-8 tjedana
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.2
18 Ocjena


Podijeli na:
Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
7630-0 truhla na hračky 1 029,4 Kn 6-8 tjedana količina

Ines Bijela škrinja za igračke

Spremanje igračaka u dječju sobu ponekad je nadljudski zadatak za roditelje kada djeca imaju više igračaka nego što soba može primiti. U tom slučaju važno je kupiti dodatni prostor za pohranu u koji možete pohraniti sve dječje igračke.

Djeca sanjaju o tajnom mjestu gdje mogu pohraniti svoje blago, sitnice i igračke. A upravo zbog toga su Ines igračke ovdje. Moderno je, lijepo i vrlo praktično.

Riječ je o prostranoj škrinji za igračke, koja je popularna ne samo kod roditelja, već posebno kod djece, kojima čišćenje postaje igra i zabava. Djeca mogu sama čistiti svoje igračke u škrinji, a to je i sigurno.

Ima siguran sustav zaključavanja poklopca i tako djeci pruža privatnost za svoje blago. Rupe su također sigurne i dijete neće stisnuti prste. Djeca će biti oduševljena škrinjom!

Škrinju za igračke ne morate koristiti samo za dječje sobe, već i kao dodatak dnevnom boravku, spavaćoj sobi, radnoj sobi i slično. To je vrlo elegantan dodatak koji će oživjeti svaki interijer.

Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, visokokvalitetnih MDF ploča i iverala. Ako trebate oživjeti ili ukrasiti interijer, onda je škrinja za igračke prava za vas.

Dimenzije:

- dubina: 50 centimetara

- širina: 68,2 centimetra

- visina: 56 centimetara

BOJE: bijela
více značky: Bellamy

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.2
18 korisnika
ocijenilo