Banaby.hr   »   Dječji namještaj   /   Komode i ormarići   /   Škrinje za igračke   /   Lotti kutija za odlaganje na kotačima

Lotti kutija za odlaganje na kotačima

Važno je opremiti dječju sobu, djeca u njoj trebaju imati sve što im treba. Ormari, dječji krevetić, igračke, police i sve ostalo. Ako djeca imaju mnogo .. više

Naša cijena: 958,6 Kn
Rok otpreme 6-8 tjedana
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.9
17 Ocjena


Podijeli na:
Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
14376-0 Lotti kutija za odlaganje na kotačima 958,6 Kn 6-8 tjedana količina

Lotti kutija za odlaganje na kotačima

Važno je opremiti dječju sobu, djeca u njoj trebaju imati sve što im treba. Ormari, dječji krevetić, igračke, police i sve ostalo. Ako djeca imaju mnogo igračaka, onda vam treba puno prostora za pohranu.

Lotti kutija za pohranu na kotačima stoga je idealan izbor za vašu djecu. Ovo je osnovna oprema dječje sobe, u koju možete pohraniti sve što vam je potrebno. Zahvaljujući tome, dječja soba će neko vrijeme biti uredna.

Zahvaljujući prostoru za pohranu, djeca će od malih nogu naučiti čistiti svoje stvari i u svakom trenutku mogu izvaditi sve što im je potrebno iz kutije. Kutija za odlaganje izgleda jako lijepo, lijepa je i moderna te upotpunjuje dječju sobu.

Kutija je opremljena kotačima, zahvaljujući kojima možete premještati kutiju za pohranu s mjesta na mjesto. Mogu ga pomicati i odrasli i djeca uz pomoć špage koju ćete pronaći u kutiji za pohranu. Pogodno i za dječake i za djevojčice.

Kutija za pohranu sadrži mnoge igračke, knjige, društvene igre, jastuke, deke i slično. Prostrana je, pokretna, daje djeci mogućnost da izvlače igračke u bilo kojem trenutku. Kotači su opremljeni gumom koja štiti pod od ogrebotina.

Kutija za odlaganje je izrađena od visokokvalitetnog materijala, visokokvalitetnog laminata. Otporan na oštećenja, vlagu. Možete ga lako održavati čistim. Kotači su gumirani i izrađeni od hrastove iverice.

Dimenzije:

- širina: 59 centimetara

- dubina: 46,5 centimetara

- visina: 42 centimetra

BOJE: bijela
více značky: Bellamy

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.9
17 korisnika
ocijenilo