PROLJETNA RASPRODAJA - popusti do 54%

Banaby.hr   »   Dječji namještaj   /   Komode i ormarići   /   Škrinje za igračke   /   Lotti kutija za odlaganje na kotačima

Lotti kutija za odlaganje na kotačima

Važno je opremiti dječju sobu, djeca bi u njoj trebala imati sve što im treba. Ormarići, dječji krevetić, igračke, police i sve druge stvari. Ako djeca imaju .. više

Naša cijena: 855,3 Kn
Rok otpreme 6-8 tjedana
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.9
17 Ocjena


Podijeli na:
Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
14376-0 Lotti kutija za odlaganje na kotačima 855,3 Kn 6-8 tjedana količina

Lotti kutija za odlaganje na kotačima

Važno je opremiti dječju sobu, djeca bi u njoj trebala imati sve što im treba. Ormarići, dječji krevetić, igračke, police i sve druge stvari. Ako djeca imaju mnogo igračaka, trebate dovoljno prostora za odlaganje.

Kutija za odlaganje na Lotti kotačima idealan je odabir za vašu djecu. Ovo je osnovna oprema dječje sobe, u koju možete spremiti sve što vam treba. Zahvaljujući tome, dječja soba će neko vrijeme biti u redu.

Zahvaljujući prostoru za odlaganje, djeca će naučiti čistiti vlastite stvari od malih nogu i u bilo kojem trenutku mogu izvaditi sve što im treba iz kutije. Kutija za odlaganje izgleda vrlo lijepo, lijepa je i moderna te nadopunjuje dječju sobu.

Kutija je opremljena kotačićima zahvaljujući kojima kutiju za odlaganje možete premještati s mjesta na mjesto. Mogu ga pomicati i odrasli i djeca uz pomoć špagice koju ćete pronaći na kutiji za odlaganje. Pogodno i za dječake i za djevojčice.

U kutiju se mogu smjestiti mnoge igračke, knjige, društvene igre, jastuci, deke i slično. Prostrana je, mobilna, pruža djeci priliku da u bilo kojem trenutku izvade svoje igračke. Kotači su opremljeni gumom koja štiti pod od ogrebotina.

Kutija za odlaganje izrađena je od visokokvalitetnog materijala, visokokvalitetnog laminata. Otporan na oštećenja, vlagu. Možete ga lako održavati čistim. Kotači su gumirani i izrađeni od hrastove iverice.

Vrijeme provedbe: 8-10 tjedana.

Dimenzije:

- širina: 59 centimetara

- dubina: 46,5 centimetara

- visina: 42 centimetra

BOJE: bijela
více značky: Bellamy

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.9
17 korisnika
ocijenilo