Počinje ljeto - Prikazati ponudu

Banaby.hr   »   Dječji namještaj   /   Komode i ormarići   /   Škrinje za igračke   /   Škrinja za igračke Ines Grey

Škrinja za igračke Ines Grey

Djeca imaju svoje blago koje ne žele dijeliti ni s kim, pa ni s majkom, ocem ili bratom ili sestrom. Žele nešto što će biti samo njihovo. Ali gdje sakriti takva .. više

Naša cijena: 1 019,6 Kn
Rok otpreme 6-8 tjedana
Dodaj u košaricu
Ocjena
4
0 Ocjena


Podijeli na:
Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
7631-0 truhla na hračky 1 019,6 Kn 6-8 tjedana količina

Škrinja za igračke Ines Grey

Djeca imaju svoje blago koje ne žele dijeliti ni s kim, pa ni s majkom, ocem ili bratom ili sestrom. Žele nešto što će biti samo njihovo. Ali gdje sakriti takva blaga? A gdje pohraniti ostale igračke koje djeca imaju?

Prostor za pohranu u dječjoj sobi je važan, ali često jednostavno nedostaje. Škrinja za igračke Ines prava je za vašu djecu. Ima prostor u koji djeca mogu pohraniti sve što im treba, svoje tajne i igračke.

To je škrinja koja je prostrana, u nju može stati štošta. Djeca će biti oduševljena škrinjom, a čišćenje više neće biti samo dosadno, već super zabavno! A roditelji će biti oduševljeni, jer će i djeca sama htjeti sudjelovati u čišćenju.

Škrinja ima siguran sustav zaključavanja poklopca gdje djeca mogu sakriti svoje blago. Otvori su također sigurni, zahvaljujući njima dijete ne štipa prste i time minimalizira mogućnost ozljeda.

Škrinju ne morate kupovati ne samo u dječjoj sobi, već i u spavaćoj, dnevnoj, radnoj ili drugoj sobi. Škrinja je stoga prikladna i za djecu i za odrasle. Može lijepo oživjeti svaki interijer, moderan, retro i elegantan.

Škrinja je ugodnog elegantnog dizajna, u nježno sivoj boji. Izrađena je od visokokvalitetnih MDF ploča i iverala. Postat će sastavni dio svakog interijera.

Dimenzije:

- visina: 56 centimetara

- širina: 68,2 centimetra

- dubina: 50 centimetara

BOJE: siva
více značky: Bellamy

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4
0 korisnika
ocijenilo