Banaby.hr   »   Igračke   /   Ploče za crtanje   /   Dječja magnetna ploča ružičasta

Dječja magnetna ploča ružičasta

Tražite li i magnetnu ploču za svoju djecu? Izvrsna je igračka koja će djeci pružiti dovoljno kreativnosti. Moći će se igrati s njom u školi, crtati, naučiti .. više

Naša cijena: 303,4 Kn
Dostupnost na zalihi
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.6
41 Ocjena


Podijeli na:
Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
6723-0 růžová TPR 303,4 Kn na zalihi više od 5 kom količina

Dječja magnetna ploča ružičasta

Tražite li i magnetnu ploču za svoju djecu? Izvrsna je igračka koja će djeci pružiti dovoljno kreativnosti. Moći će se igrati s njom u školi, crtati, naučiti pisati i tako dalje. Zaljube se u nju.

Prekrasna dječja magnetna ploča ima ugodnu ružičastu boju i stoga je posebno pogodna za djevojčice i njihove sobe. Zahvaljujući tome, vaše će djevojke postati male učiteljice.

Dječja magnetska ploča podržava kreativnu aktivnost djece, na nju mogu pisati kredom ili flomasterom (na papiru ili na magnetskoj strani ploče). Izvrstan je alat za sve školarce.

U paketu dječje magnetne ploče pronaći ćete dasku, kolut papira duljine 20 metara, spužvu, pet kreda u boji, flomaster, brojač, slovni magneti i sat. Djeca mogu oblikovati riječi od magneta.

Sa satovima mogu naučiti prepoznati za sate, a djeca će naučiti računati. Odbor ima CE certifikat. Popravak može ostaviti tragove, upotrijebite sredstvo za čišćenje ploče za uklanjanje trajnih tragova.

Dimenzije:

- duljina: 56 centimetara

- širina: 28 centimetara

- visina: 100 centimetara

- područje za pisanje: 44 x 39 centimetara

BOJE: ružičasta

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.6
41 korisnika
ocijenilo