Banaby.hr   »   Police za knjige i zidne police   /   Police   /   Lotti polica

Lotti polica

U dječjoj sobi ima spremište, djeca imaju puno igračaka i drugih stvari koje žele negdje spremiti. Pitate li se i vi gdje? Svi skladišni prostori su pretrpani .. više

Naša cijena: 438,7 Kn
Rok otpreme 6-8 tjedana
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.4
24 Ocjena


Podijeli na:
Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
14371-0 Lotti polica 438,7 Kn 6-8 tjedana količina

Lotti polica

U dječjoj sobi ima spremište, djeca imaju puno igračaka i drugih stvari koje žele negdje spremiti. Pitate li se i vi gdje? Svi skladišni prostori su pretrpani do pucanja. Sve što trebate učiniti je kupiti novu policu!

Preporučamo prekrasnu policu Lotti koja je moderna, jako lijepa i izrađena od kvalitetnog materijala. Važan je dio dječje sobe i zahvaljujući tome odličan je ne samo za djevojčice nego i za dječake.

Na njega možete pohraniti sve što vam je potrebno. Lotti polica je pogodna za svu djecu, ne samo za bebe, gdje mame mogu spremiti sve potrepštine za bebu i stariju djecu, koja mogu pohraniti knjige, DVD-e, CD-e, likove i ostale stvari koje trebaju biti u dječjoj sobi.

Lotti polica ima i vješalicu na koju možete objesiti sitnu odjeću, ruksak i druge razne stvari. Polica je pogodna za sve prostorije, za manju i veću djecu, također i za tinejdžere.

Možete kupiti nekoliko polica i od njih sastaviti lijep i istovremeno funkcionalan ukras. Osim polica, možete kupiti i druge komade namještaja iz Lotti kolekcije i stvoriti moderan i cjelovit prostor.

Lotti polica ima hrastov rub, koji je završen vješalicom. Polica je izrađena od visokokvalitetnog laminata koji je otporan na oštećenja i vlagu. Laminat se također lako održava čistim. Rubovi su izrađeni od hrastovog drveta.

Dimenzije:

- visina: 16 centimetara

- dubina: 10 centimetara

- širina: 64 centimetra

BOJE: bijela
Boje namještaja: bijela
více značky: Bellamy

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.4
24 korisnika
ocijenilo