Banaby.hr   »   Dječji tekstili i madraci   /   Popluni i jastuci   /   Jastuci   /   Jastuci   /   Cjelogodišnji jastuk Vitamed 70 x 90

Cjelogodišnji jastuk Vitamed 70 x 90

Želite li bolji san? Nabavite Vitamed jastuk! To su jastuci proizvedeni pod strogom kontrolom i uz garanciju najviše kvalitete. Jastuci su prikladni za .. više

Naša cijena: 154,8 Kn
Rok otpreme na zalihi
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.4
42 Ocjena


Podijeli na:
Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
4561-0 Polštář Vitamed 70 x 90 154,8 Kn na zalihi više od 5 kom količina

Cjelogodišnji jastuk Vitamed 70 x 90

Želite li bolji san? Nabavite Vitamed jastuk! To su jastuci proizvedeni pod strogom kontrolom i uz garanciju najviše kvalitete.

Jastuci su prikladni za korištenje tijekom cijele godine. Svi jastuci iz kolekcije Vitamed izrađeni su od zdravlju prihvatljivih materijala koji su prozračni s finim mikrovlaknima, što cijeli jastuk čini prekrasno lepršavim.

U unutrašnjosti ćete pronaći antialergijsko punjenje od silikoniziranog i karboniziranog poliesterskog vlakna šupljeg tipa koje osigurava dovoljnu cirkulaciju zraka. Zahvaljujući tome poboljšava se metabolizam, poboljšava kvaliteta sna, poboljšava se cirkulacija krvi, mišići se pravilno opuštaju, a time i ubrzava opuštanje.

Izrada je vrlo kvalitetna, a jastuci zadržavaju svoj izvorni oblik. Certificirani su i certificirani prema ÖKO-TEX STANDARD 100.

Jastuci se mogu prati u perilici rublja na temperaturi od 95 °C.

Težina: 900 g

DODATNE ZNAČAJKE: jastuk
Veličina jastuka: 90x70 cm
Godišnji razdoblje: cjelogodišnji

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.4
42 korisnika
ocijenilo