Banaby.hr   »   Dječji tekstili i madraci   /   Popluni i jastuci   /   Set jastuka I pokrivača   /   Kombinirani dječji komplet poplun i jastuk 100x135 cm + 40x60 cm cjelogodišnji

Kombinirani dječji komplet poplun i jastuk 100x135 cm + 40x60 cm cjelogodišnji

Jastuk i deka za djecu proizvode se pod strogom kontrolom i time jamče najvišu kvalitetu. Ovaj set može se koristiti tijekom cijele godine, a cijenit će ga svi .. više

Naša cijena: 28,20 €
Rok otpreme 1-3 tjedna
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.5
28 Ocjena

Podijeli na:
Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
4319-0 Výplň do povlečení INGEO 100x135+40x60 28,20 € 1-3 tjedna količina

Kombinirani dječji komplet poplun i jastuk 100x135 cm + 40x60 cm cjelogodišnji

Jastuk i deka za djecu proizvode se pod strogom kontrolom i time jamče najvišu kvalitetu. Ovaj set može se koristiti tijekom cijele godine, a cijenit će ga svi roditelji koji žele samo najbolje za svoju djecu.

Komplet za punjenje INGEO je inovativan na tržištu posteljine. INGEO vlakna kombiniraju prednosti sintetičkih i prirodnih punila. Ima sva svojstva koja imaju visokokvalitetna sintetička vlakna, a također pruža potrebnu udobnost koju dobiva zahvaljujući prirodnim materijalima. Zahvaljujući ovoj kombinaciji jamči ugodan i zdrav san Vašeg djeteta.

INEGO je napravljen od 100% PLA vlakana. To je prirodno vlakno koje se ekstrahira iz biljaka iz izvora koji se obnavljaju svake godine, poput kukuruza. Hipoalergen je i nema mirisa. Ovaj materijal ravnomjerno raspoređuje toplinu tijela, prozračan je, pruža izvrsnu toplinsku izolaciju i odvodi vlagu. Ovdje je stupanj sigurnosti visok, vlakno je nezapaljivo.

DODATNE ZNAČAJKE: set puplon i jastuk
Veličina jastuka: 60x40 cm
Veličina jorgana: 135x100 cm
Godišnji razdoblje: cjelogodišnji

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.5
28 korisnika
ocijenilo