Banaby.hr   »   Dječji tekstili i madraci   /   Posteljina   /   Posteljina   /   Set posteljine za krevetić   /   Dječja posteljina Winnie the Pooh 033

Dječja posteljina Winnie the Pooh 033

Winnie the Pooh i njegovi prijatelji jako su popularni među djecom. Ijáček, Prasátko i Tygřík veliki su prijatelji zajedno s Winniejem Poohom. A čak i vaša .. više

Naša cijena: 70,1 Kn
Dostupnost na zalihi
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.7
39 Ocjena


Podijeli na:
Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
12929-0 Medvídek Pú 033 100x135 70,1 Kn na zalihi više od 5 kom količina

Dječja posteljina Winnie the Pooh 033

Winnie the Pooh i njegovi prijatelji jako su popularni među djecom. Ijáček, Prasátko i Tygřík veliki su prijatelji zajedno s Winniejem Poohom. A čak i vaša djeca danas mogu imati ove animirane prijatelje u svojoj sobi, zahvaljujući dječjoj posteljini.

Dječja posteljina s motivom Medvjeda Pooh moderna je, šarena i slatka, prikladna za svu djecu, dječake i djevojčice. Posteljina je vesela i licencirana, zaljubit će se ne samo u odrasle već i u djecu.

Dječja posteljina izrađena je od kvalitetnih materijala, izrađena od 100% pamuka, što je vrlo ugodno na dodir. Motiv veselih životinja može oživjeti bilo koji dječji interijer i unijeti u njega vedro raspoloženje.

Licencirana posteljina ima presvlaku za jastuk i pokrivač , opremljena je patentnim zatvaračem, što je praktično i udobno. Boje su šarene, bogate i ne mijenja se ni nakon nekoliko pranja, i dalje su šarene. Preporučujemo pranje na maksimalnoj temperaturi od 40 stupnjeva.

- veličina: 100 x 135 centimetara

DIMENZIJE MADRACA: 135x100 cm
více značky: Faro

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.7
39 korisnika
ocijenilo