Banaby.hr   »   Dječji tekstili i madraci   /   Posteljina   /   Set posteljine za krevetić   /   Dječja posteljina Winnie the Pooh 033

PRIVREMENO RASPRODANO - Dječja posteljina Winnie the Pooh 033

Winnie Pooh i njegovi prijatelji vrlo su popularni među djecom. Ijáček, Prasátko i Tygřík veliki su prijatelji zajedno s Winniejem Poohom. Čak i vaša današnja .. više

Naša cijena: 135,9 Kn
Ocjena
4.6
41 Ocjena


Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
12929-0 Medvídek Pú 033 100x135 135,9 Kn privremeno rasprodano

Dječja posteljina Winnie the Pooh 033

Winnie Pooh i njegovi prijatelji vrlo su popularni među djecom. Ijáček, Prasátko i Tygřík veliki su prijatelji zajedno s Winniejem Poohom. Čak i vaša današnja djeca mogu imati ove animirane prijatelje u svojoj sobi, zahvaljujući dječjoj posteljini.

Dječja posteljina s motivom Medvjeda Puha moderna je, šarena i slatka, prikladna za svu djecu, dječake i djevojčice. Posteljina je vesela i licencirana, zaljubit će se ne samo u odrasle već i u djecu.

Dječja posteljina izrađena je od kvalitetnih materijala, izrađena od 100% pamuka, koji je vrlo ugodan na dodir. Motiv veselih životinja može oživjeti svaki dječji interijer i unijeti veselo raspoloženje u njega.

Licencirana posteljina ima navlaku za jastuk i deku , opremljena je zatvaračem, koji je praktičan i udoban. Boje su šarene, bogate i ne mijenjaju se ni nakon nekoliko pranja, još uvijek su šarene. Preporučujemo pranje na maksimalnoj temperaturi od 40 stupnjeva.

- veličina: 100 x 135 centimetara

DIMENZIJE MADRACA: 135x100 cm
více značky: Faro

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.6
41 korisnika
ocijenilo