Banaby.hr   »   Rasvjeta   /   Stolne lampe   /   Noćno svjetlo FLOW - Whale Moby

PRIVREMENO RASPRODANO - Noćno svjetlo FLOW - Whale Moby

Simpatična noćna lampica u obliku kita postat će omiljeni prijatelj vašeg djeteta. Male dimenzije i jednostavno upravljanje dodirom na stražnjoj strani čine ovu .. više

Naša cijena: 37,80 €
Ocjena
4
0 Ocjena

Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
35445-0 Noćno svjetlo FLOW - Whale Moby
37,80 €
privremeno rasprodano

Noćno svjetlo FLOW - Whale Moby

Simpatična noćna lampica u obliku kita postat će omiljeni prijatelj vašeg djeteta. Male dimenzije i jednostavno upravljanje dodirom na stražnjoj strani čine ovu noćnu svjetiljku idealnim suputnikom čak i na putovanjima ili u drugim prostorijama. Nježna tekstura omogućuje djeci da se maze uz noćno svjetlo i tako stvore ugodan ritual odlaska na spavanje. Takva noćna lampa može biti koristan alat za olakšavanje spavanja i stvaranje ugodnog ambijenta u dječjoj sobi.

Mogućnost promjene intenziteta svjetla znači da se svjetlo može prilagoditi različitim situacijama i preferencijama djece. Blaga rasvjeta idealna je za miran san, dok se svjetlija postavka može koristiti za čitanje ili igranje. Mijenjanje boje rasvjete u različite nijanse, uključujući crvenu, žutu, zelenu, plavu i višebojnu, dodati će prostoriji zabavan i čaroban element.

Kombinacija rada na baterije i ugrađenih punjivih baterija nudi fleksibilnost pri korištenju svjetla. Djeca mogu imati svjetlo nadohvat ruke, čak i ako nisu blizu utičnice. Funkcija automatskog isključivanja nakon 15 minuta pomaže u uštedi energije i osigurava da svjetlo ne ostane uključeno cijelu noć, što može biti korisno za miran san djece.

Značajke :

  • promijenite svjetlo dodirom
  • mogućnost osvjetljenja tijekom cijele noći
  • mogućnost automatskog gašenja nakon 15 minuta
  • rad na baterije
  • ugrađena punjiva baterija
  • kompatibilan s mikro USB-om
  • lijep materijal

Dimenzije :

  • 15 cm x 10 cm x 12 cm
MOTIV: Životinje
BOJE: bijela

Fotografije korisnika

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4
0 korisnika
ocijenilo