Banaby.hr   »   Kako odabrati pravi krevet?

Kako odabrati pravi krevet?

Na prvi pogled može se činiti da je odabir krevetića jednostavna stvar. Međutim, vrijedi suprotno. Jedna od osnovnih potreba male djece je zdrav i nesmetan san. Ovo postavlja povećane zahtjeve za dječjim krevetima; moraju biti izuzetno sigurni, istinski kvalitetni i praktični istovremeno. U ovom ćemo vam članku rado pružiti provjerene savjete kako odabrati pravi krevetić.

 

Dječji krevetići za djecu od 3 godine

Od približno 3 godine života najbolje je započeti razmišljati o kupnji prvog kreveta za jednu osobu. Veličine kreveta za tako malu djecu kreću se od 70-90 cm (širina) i 130-160 cm (duljina). Dječji krevet u takvoj veličini idealan je za dijete do oko šest godina. Važan element ovih kreveta je prije svega prepreka - oni osiguravaju sigurnost malog spavača tijekom spavanja.

Za najmlađu djecu možemo preporučiti, na primjer, lagane i praktične Disney krevete iz naše ponude. Izrađene su od visokokvalitetne plastike, a vaša će djeca na prvi pogled očarati prekrasnim svijetlim bojama. Osim toga, djeca će cijeniti različite motive popularnih likova iz bajke - Mickey Mouse, Frozen ili Cars.

Osim plastičnih kreveta, nudimo i krevete izrađene od laminata, punog drveta ili metala, prilagođeni su i najmlađoj djeci - možete odabrati i razne dječje motive koji će razveseliti svaku sobu. Ako tražite viševremenski klasik za svoju djecu, možete birati između čvrstih kreveta u nijansama od prirodnog drva - na primjer u obliku originalnih kuća ili tinejdžera.

Nudimo krevete pogodne i za dječake (na primjer, kreveti za automobile - kreveti u obliku automobila) i za djevojčice (na primjer, princeza kreveti s nadstrešnicom). Sve vrste kreveta uključuju sigurnosne pregrade koje čuvaju siguran san vaše djece, kao i praktičan prostor za odlaganje u koji možete pohraniti potrepštine za nesmetani san.

 

Dječji krevetići za djecu od 6 godina

Za djecu od 6. godine života potrebno je birati između većih dječjih kreveta , koji će osigurati dovoljno prostora za male spavače, a istovremeno će pratiti njihov rast. Idealne dimenzije za osiguranje potpunog sna školarcima su kreveti dimenzija 80-90 cm (širina) i 180-200 cm (duljina).

Ponuda kreveta za ovu dobnu kategoriju uključuje neiscrpan broj oblika, boja i veličina. Također možete birati između takozvanih višenamjenskih kreveta - tj. Kreveta koji su ujedno i radni stol. Ako se borite s nedostatkom prostora u dječjoj sobi i tražite praktično rješenje pored funkcionalnosti, podignuti kreveti mogu biti idealni. Pravi su izbor nakon preseljenja iz prvog kreveta, osiguravaju dobar san noću i nude prostor za igru tokom dana. Dječji kreveti ove vrste izrađeni su od punog drva, dostupni su u raznim bojama i mogu se dopuniti kulama ili toboganima - sve prema vašem izboru.

Ako trebate staviti više djece da spavaju, naš je savjet krevet na kat . Zahvaljujući njemu, dobit ćete dovoljno prostora u zajedničkoj sobi i osigurati kvalitetan san za dvoje djece odjednom. Također možete odabrati boju, dizajn, vrstu skladišnog prostora, pa čak i dodatne krevete za krevete na kat - ako imate tri ležaja ...

 

Što dodati u zaključku? Doista postoji mnogo kriterija za odabir kreveta i vjerujemo da će naši savjeti za odabir barem malo pojednostaviti vaš izbor. Ako imate dodatna pitanja i trebate savjet, u bilo kojem trenutku ne oklijevajte nas kontaktirati.