Banaby.hr   »   O nama

O nama

Uspostava internetske trgovine zaslužna je za mlade roditelje koji su na temelju vlastitog iskustva odlučili ponuditi djeci robu na češkom tržištu po povoljnim cijenama. Tvrtka se postupno proširila iz obiteljske kuće u skladišta s površinom od 2 tisuće. m². Uz sve veću potražnju, proširili smo ponudu i pokušali ispuniti želje klijenata.

Sada, kao i ranije, slijedimo zahtjeve i potrebe majki, očeva i posebno djece. Pratimo nove trendove i inspirirani smo u cijelom svijetu, a također i kupci. Znamo što roditelji žele i što je dosad nedostajalo u Češkoj. Svoje kvalitetne usluge nudimo od 2008. godine, a na slovačkom tržištu poslujemo od 2010. do velikog uspjeha. Proizvodi koje donosimo na tržište pažljivo su odabrani i testirani na „vlastitoj“ djeci J

Naš cilj je da proizvodi ispunjavaju sve zahtjeve kupaca i sigurnosne standarde. Konstantno proširujemo i dopunjavamo svoju ponudu u skladu s novim trendovima. Oslanjamo se na sigurnost, kvalitetu i zdravstvenu sigurnost svih ponuđenih proizvoda. U našoj ponudi naći ćete uglavnom dječje krevete raznih veličina, vrsta i materijala koji se koriste. Također dječji madraci, razni dječji namještaj, ukrasi, posteljina, tepisi i također široka ponuda dječjih proizvoda.

Naš tim voli nove izazove i ideje. Trudimo se da našu ponudu razlikujemo od ostalih. Ideja i moto naše tvrtke koji slijedimo mogu biti klišeji za mnoge, ali je zaista zadovoljan kupac.

Konstantno proširujemo svoju ponudu, rado ćemo isprobati nove stvari koje možemo ponuditi kupcima. Tražimo one proizvode koji nisu samo praktični, ali koji će uvijek ugoditi.

Naš je cilj dati radost!