Banaby.hr   »   Uvjeti natječaja

Uvjeti natječaja

 1. Za sudjelovanje u natjecanju potrebno je da natjecatelj odgovori na pitanje pogađanja: „Koliko će ljudi sudjelovati u natjecanju?“ Unosom numeričkog odgovora u navedeno polje na natjecateljskom portalu.
 2. Za sudjelovanje u natjecanju potrebno je da natjecatelj dokaže da je kupio na web stranici www.babynabytek.cz . To čini unosom natjecateljskog koda u navedeno polje na natjecateljskom portalu. Kôd se može naći na natjecateljskom letaku koji će dobiti u pošiljci kao dio narudžbe.
 3. Da bi sudjelovao u natjecanju, potrebno je da natjecatelj na portal natjecanja unese e-mail koji je unio prilikom izrade narudžbe. Ako pobijedite, kontaktirat ćemo vas na ovaj e-mail.
 4. Ako neuvedeno od natjecatelja ne odgovori točno na natjecateljsko pitanje, pobjeđuje natjecatelj s najbližim napojnicom.
 5. Ako više od jednog natjecatelja točno odgovori na natjecateljsko pitanje, pobjeđuje onaj koji je ranije odgovorio.
 6. Organizator zadržava pravo skraćivanja, prekida ili otkazivanja natjecanja ili promjene pravila iz ozbiljnih razloga. Organizator također zadržava pravo zamijeniti nagrade za nagrade koje predstavljaju odgovarajući povrat.
 7. Organizator zadržava pravo kontaktiranja zamjenskog pobjednika u slučaju ne priopćenja Winnera u razdoblju od 5 dana od objave nagrade.
 8. Organizator zadržava pravo odlučivati o svim pitanjima vezanim za ovo natjecanje po vlastitom nahođenju i bez navođenja razloga. Organizator ovime ne preuzima nikakve druge obveze prema Sudionicima natjecanja i oni nemaju pravo na bilo koju drugu izvedbu od strane Organizatora osim one koja je navedena u ovim pravilima. Organizator nije odgovoran za bilo kakve tehničke probleme koji proizlaze iz prijenosa podataka elektroničkim putem. Organizator nije odgovoran za bilo kakve probleme s funkcionalnošću web stranice na kojoj će se objavljivati podaci o natječaju.
 9. Natjecanje se istovremeno odvija u sljedećim zemljama: Češka, Slovačka, Mađarska, Poljska, Njemačka, Austrija, Rumunjska, Hrvatska.
 10. Klikom na gumb "Natječi se", natjecatelj se slaže s pravilima natjecanja, kao i s pohranom podataka za kontakt (do mjere: e-pošta, u skladu s GPDR-om) za vrijeme trajanja i najave natjecanja.
 11. Nagrada nema pravnog zahtjeva i vrijednost nagrade ne može se isplatiti u gotovini. Winner priznaje da je dužan podmiriti sve porezne obveze prema državi. Natjecatelj nema pravo na naknadu troškova nastalih zbog sudjelovanja u natjecanju.
 12. Na natječaju možete sudjelovati do 31.12. 2022