Banaby.hr   »   WIDERRUFSRECHT

WIDERRUFSRECHT

Imate pravo otvoriti ovaj dan bez zahtjeva Gründena. Widerrufsfier je četverodnevni dan od dana ili od poznate treće strane, a to nije vozač, koji su trenutno na terenu ili šešir.

Da biste ugovorili svoje pravo na ponovnu molbu, molimo kontaktirajte nas (Babynabytek sro, Bukovec 259, 73985 Bukovec, Češka, info@banaby.de , telefon: +49 157 35 993 226) o posebnoj deklaraciji (vidi B. Post s predmetom posta Pismo, faks ili e-mail) o vašoj odluci, obavijestite ovaj ugovor za daljnje informacije. Možete upotrijebiti i oblik vinove loze preporučen u obliku, koji nije napisan. Možete koristiti obrazac za uzorak ili unijeti drugu deklaraciju na našoj web stranici https://www.banaby.de/reklamationen-retouren/ za preuzimanje i prijenos elektroničkim putem. Ako možete koristiti ovu opciju, moći ćemo izvršiti prijenos (npr. E-poštom) zahtjeva za unos odgovarajućeg vodovoda.

Zbog prestanka pritiska vode izostaje odluka o osposobljavanju zakona o vodama prije isteka tlaka vode.

Slijedite Widerrufs

Ako se ovaj ugovor produži, moramo izvršiti sva plaćanja koja su od njega dobijena, uključujući troškove dostave (osim dodatnih troškova, koji će se koristiti, tada stranke moraju osigurati drugu vrstu isporuke). imati), nepromijenjeni i retrospektivno, dnevni dani se računaju od dana, kako biste ovaj ugovor podijelili sa svojim ugovorom. Za ovaj povrat, koristite druga sredstva plaćanja, pod uvjetom da je predviđena izvorna transakcija i da se u drugim slučajevima mora nadoknaditi; u slučaju pada, ti se primici računaju prema povratu.

Robu brijemo iz. Podržavamo troškove povrata robe. Kako bi se osiguralo da vrijednost robe još nije dovršena, te se vrijednosti ne bi trebale uzimati u obzir za ispitivanje zanimanja, svojstava i funkcija robe.

Muster-Widerrufs oblik


(Ako želite produžiti ugovor, ispunite ovaj obrazac i pošaljite ga natrag.)

  • An Babynabytek sro, Bukovec 259, 73985 Bukovec, Češka, info@banaby.de
  • Hiermit širi (n) ich / wir (*) den von mir / uns (*) zaključio je ugovor o kupnji sljedeće robe (*) / pretplatu na sljedeću uslugu (*)
  • Naruči (*) / prepoznaje (*)
  • Naziv potrošača
  • Adresa potrošača
  • Opis potrošača (samo na papiru)
  • Datum

(*) Oštećen.


Trening otpora s pouzdanim trgovinama Pravni stručnjaci u suradnji s divljim pivom Solmeck odvjetnici