Banaby.hr   »   Dječji namještaj   /   Tepisi   /   Tepisi   /   Tepisi   /   Tepisi  od memorijske pjene   /   Slagalica s pjenom

Slagalica s pjenom

Slagalice od pjene donijet će vam puno zabave, a kad se sastave, stvorit će mekani tepih za igru. Svaki od dijelova podijeljen je u nekoliko manjih dijelova. .. više

Naša cijena: 27,50 €
Rok otpreme do 14 dana
Dodaj u košaricu
Ocjena
4
0 Ocjena

Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
31342-0 Slagalica s pjenom
27,50 €
do 14 dana
količina

Slagalica s pjenom

Slagalice od pjene donijet će vam puno zabave, a kad se sastave, stvorit će mekani tepih za igru. Svaki od dijelova podijeljen je u nekoliko manjih dijelova. Dijete od njih može stvoriti četvrtastu prostirku ili bilo koji drugi oblik. Nebrojene su mogućnosti.

Slagalica potiče dijete na kretanje na zabavan način i razvija njegovu ručnu vještinu. Podloga od perive pjene pogodna je za stan, terasu i vrt. Pjenasti materijal savršeno izolira od hladnoće s poda ili pločica.

Zahvaljujući velikim komadima i sigurnom materijalu, igračka je prikladna za djecu od 1. godine. Svaki je komad nazubljen na vrhu, a glatko na dnu, tako da lako možete znati na kojoj su strani zagonetke ležale na podu.

Set sadrži:

  • 12 velikih komada pjene podijeljenih na manje dijelove
  • 40 manjih dijelova - nakon dijeljenja velikih komada

Slagalice se mogu slobodno kombinirati, povezujući velike dijelove ili manje dijelove. Gotova podloga bit će izvrstan ukras za dječju sobu!

Dob: 1+

Dimenzije jednog komada: 40 x 30 cm

Dimenzije jastučića: 120 x 120 cm ili 160 x 90 cm

Udovoljava EU sigurnosnim standardima.

OBLIK: puzzle
Boja: šaren

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4
0 korisnika
ocijenilo