Banaby.hr   »   Dječji kreveti   /   Kreveti u obliku kuće   /   Dječji krevet kućica Frank - bijeli

Popusti

PRODAJA JE OKONČANA - Dječji krevet kućica Frank - bijeli

Dječji bijeli krevet Frank u obliku kućice s mogućnošću proširenja s pomoćnim krevetom na izvlačenje, koji možete ugodno sakriti ispod kreveta tijekom dana. .. više

Naša cijena: od 260,80 €
Ocjena
4.3
3 Ocjena

Dječji krevet kućica Frank - bijeli

Dječji bijeli krevet Frank u obliku kućice s mogućnošću proširenja s pomoćnim krevetom na izvlačenje, koji možete ugodno sakriti ispod kreveta tijekom dana. Umjesto pomoćnog kreveta možete odabrati i prostor za odlaganje.

Bijeli krevet Frank s dodatnim krevetom savršen je za sobu za dvoje djece. Gornji krevet zaštićen je pregradom. Prilikom postavljanja pregrade odabirete hoće li pregrada biti s lijeve ili s desne strane. Donji je krevet tako nisko iznad tla stoga nisu potrebna ograničenja.

Snježnobijeli krevet kućica na 3 načina. Odaberite varijantu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Nudimo ove 3 varijante:

  • Mali krevet - idealan za jedno dijete. Ispod kreveta ima slobodnog prostora koji možete koristiti prema svojim idejama.

  • Krevet kućica s pomoćnim krevetom- točno u sobi za dvoje djece.

  • Krevet kućica s prostorom za skladištenje - pogodan za jedno dijete. Sadrži prostor za skladištenje u obliku ladice na izvlačenje.

Donji krevet (pomoćni krevet) lako se izvlači zahvaljujući kotačićima na stražnjim nogama. Prednje noge pomoćnog kreveta su bez kotača, što sprječava samostalno kretanje pomoćnog kreveta.

Izvlačni pomoćni krevet sadrži madrac od pjene T25 srednje tvrdoće. Jezgra madraca zaštićena je kvalitetnom Jersey navlakom. Dimenzije madraca namijenjenih pomoćnom krevetu variraju ovisno o odabranoj varijanti (80x155x10 cm ili 90x195x10 cm).

Dječji krevet može se potpuno rastaviti na dijelove, a sve što je potrebno za sastavljanje uključeno je u paket. Dio kreveta i pomoćnog kreveta je drvena podnica za krevet.

Materijal :

masiv bora

Dimenzije :

Specifične dimenzije variraju ovisno o odabranoj veličini kreveta.

Krevet kućica 160x80 cm

  • gornji krevet pogodan je za madrac 160x80 cm (madrac NIJE uključen)

  • donji krevet (pomoćni krevet) pogodan je za madrac 155x80 cm s maksimalnom visinom od 10 cm - madrac za pomoćni krevet dio je pakiranja

     

  • Ukupne vanjske dimenzije - duljina: 168,5 cm; širina: 86,5 cm; visina: 156 cm

Krevet kućica 200x90 cm

  • gornji krevet pogodan je za madrac 200x90 cm (madrac NIJE uključen)

  • donji krevet (pomoćni krevet) pogodan je za madrac 155x80 cm s maksimalnom visinom od 10 cm - madrac za pomoćni krevet dio je pakiranja

Ukupne vanjske dimenzije - duljina: 208,5 cm; širina: 96,5 cm; visina: 156 cm

Maksimalna težina: 100 kg

Napomena : Odaberite madrac za gornji krevet u odgovarajućoj veličini (160x80 cm ili 200x90 cm) u kategoriji Dječji madraci.

Dizajn kreveta: s barijerom, s kućom, s prostorom za pohranu, s madracem i podnicom, s madracem, s letvičastom podnicom, bez printa
Materijal za krevet: masiv
Boja kreveta: bijela
MAKSIMALNA TEŽINA: 100 kg

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.3
3 korisnika
ocijenilo