Banaby.hr   »   Igračke   /   Igračke za djeco   /   Ploče za crtanje   /   Drveni okretni tanjur sa sigurnosnim staklom

Drveni okretni tanjur sa sigurnosnim staklom

Drvena preklopna ploča sa sigurnosnim staklom je baš za vašu djecu koja vole igrati školu i crtati. Pogodan je za sve male umjetnike koji žele razviti svoj .. više

Naša cijena: 32,30 €
Izvorna cijena: 42,30 €
Rok otpreme na zalihi
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.7
6 Ocjena

Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
12755-0 Dřevěná tabule OPS2
42,30 € 32,30 €
na zalihi 2-5 kom
količina

Drveni okretni tanjur sa sigurnosnim staklom

Drvena preklopna ploča sa sigurnosnim staklom je baš za vašu djecu koja vole igrati školu i crtati. Pogodan je za sve male umjetnike koji žele razviti svoj talent i svoju kreativnost.

Jedna površina je pogodna za crtanje kredom, a druga strana za crtanje posebnim markerima. Ova ploča se lako može zamijeniti površinom sa sigurnosnim staklom. Po njemu možete crtati tempera bojama ili markerima koji su posebno dizajnirani za školsku ploču.

Na staklu dijete može crtati slike, lica ili bojati bojanke. Tako djeca mogu crtati i zabavljati se pritom. Također mogu igrati školu i razvijati svoje vještine.

Drvena rotirajuća ploča sa sigurnosnim staklom ima dvostranu ploču, ploču sa sigurnosnim staklom, bojanke, pult, kopču za držanje bojanke, krede u boji, šalicu, crni marker i krpicu za brisanje markera. .

Dimenzije: 45x40x100 cm

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.7
6 korisnika
ocijenilo