Banaby.hr   »   Igračke za djeco   /   Umjetnički igračke   /   Predložak za crtanje abecede

PRIVREMENO RASPRODANO - Predložak za crtanje abecede

Predložak s velikim slovima savršen je za pisanje. Okvir objesite na zid i zamijenite šablone kako biste dobili igračku koja razvija i dječje vještine. Igračka .. više

Naša cijena: 22,50 €
Ocjena
4
0 Ocjena

Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
31502-0 Predložak za crtanje abecede
22,50 €
privremeno rasprodano

Predložak za crtanje abecede

Predložak s velikim slovima savršen je za pisanje. Okvir objesite na zid i zamijenite šablone kako biste dobili igračku koja razvija i dječje vještine.

Igračka je korisna u učenju pisanja i vježbanju finih motoričkih vještina. Zahvaljujući predlošku za crtanje, dijete uči kako izgledaju pojedina slova i njihov redoslijed u abecedi. Slova su dosta velika (visina 5,5 cm), tako da ih možete udobno vježbati. Uz svako slovo nalaze se strelice i brojevi koji označavaju redoslijed sljedećih poteza.

Predložak za crtanje je dobro osmišljena edukativna igračka koja je prikladna i za vrtiće. Zahvaljujući čvrstoj konstrukciji, izdržljiv je i izdržljiv.

Prodajemo samo šablonu bez okvira .

Šablon se može koristiti i bez okvira ako ga postavite na stol ili na pod. Možete pisati četkom, bojicama ili kemijskom olovkom.

Proizvod je izrađen od materijala na bazi drveta. Fotografije prikazuju primjere predložaka u okviru. Okvir se mora kupiti zasebno.

Dob: 3+

Dimenzije: 60 x 40 cm

Zadovoljava sigurnosne standarde EU.

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4
0 korisnika
ocijenilo