PROLJETNA RASPRODAJA - popusti do 54%

Banaby.hr   »   Dječji tekstili i madraci   /   Jastuci   /   Jastuci   /   Jastuci s motivima   /   Božićni jastuk - različiti oblici

Božićni jastuk - različiti oblici

Božić je popularna blagdanska godina za mnoge ljude, ne samo djecu nego i odrasle. Lijepo ukrase svoj stan za Božić, ispeku kolačiće, kite drvce i Božić može .. više

Naša cijena: od 127,8 Kn
Izvorna cijena: od 200,8 Kn
Rok otpreme na zalihi
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.5
24 Ocjena


Podijeli na:
Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
13652-0 Jastuk crvena 200,8 Kn 127,8 Kn na zalihi više od 5 kom količina
13652-2 Jastuk siva-bijela 200,8 Kn 88,2 Kn na zalihi 2-5 kom količina
13652-3 Jastuk siva-siva 200,8 Kn 72,7 Kn na zalihi 2-5 kom količina

Božićni jastuk - različiti oblici

Božić je popularna blagdanska godina za mnoge ljude, ne samo djecu nego i odrasle. Lijepo ukrase svoj stan za Božić, ispeku kolačiće, kite drvce i Božić može početi. Prekrasan božićni jastuk pomoći će u ukrašavanju.

Riječ je o jastucima u obliku zvijezda u sivoj boji i jastučiću u obliku kvadrata u crvenoj boji, uvijek s božićnim motivom, koji će oživjeti i dotjerati prekrasan interijer. Božić će vam disati iz svakog kutka i iz unutrašnjosti vašeg doma.

Ne uljepšava samo dječju sobu, već i dnevni boravak, spavaću sobu ili radnu sobu. Božićni jastuk je ručno šivan , ručno izrađen proizvod. Izrađena je od kvalitetnog pamuka koji je mekan na dodir i vrlo ugodan.

Zahvaljujući božićnim jastucima možete jednostavno oživjeti svaku prostoriju, a čekanje Božića, a posebno Djeda Božićnjaka učinit će vas i vašu djecu bržim. Nabavite i za vas ove prekrasne ukrasne jastuke.

Veličina : 40x40 cm

RUČNO IZRAĐENO!

DIMENZIJA: 40x40 cm

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.5
24 korisnika
ocijenilo