Banaby.hr   »   Dječji tekstili i madraci   /   Jastuci   /   Jastuci s motivima   /   Božićni jastuk - različiti oblici

PRODAJA JE OKONČANA - Božićni jastuk - različiti oblici

Božić je popularna blagdanska godina za mnoge ljude, ne samo djecu nego i odrasle. Lijepo ukrase svoj stan za Božić, ispeku kolačiće, kite drvce i Božić može .. više

Naša cijena: od 20,30 €
Izvorna cijena: od 25,10 €
Ocjena
4.5
24 Ocjena

Božićni jastuk - različiti oblici

Božić je popularna blagdanska godina za mnoge ljude, ne samo djecu nego i odrasle. Lijepo ukrase svoj stan za Božić, ispeku kolačiće, kite drvce i Božić može početi. Prekrasan božićni jastuk pomoći će u ukrašavanju.

Riječ je o jastucima u obliku zvijezda u sivoj boji i jastučiću u obliku kvadrata u crvenoj boji, uvijek s božićnim motivom, koji će oživjeti i dotjerati prekrasan interijer. Božić će vam disati iz svakog kutka i iz unutrašnjosti vašeg doma.

Ne uljepšava samo dječju sobu, već i dnevni boravak, spavaću sobu ili radnu sobu. Božićni jastuk je ručno šivan , ručno izrađen proizvod. Izrađena je od kvalitetnog pamuka koji je mekan na dodir i vrlo ugodan.

Zahvaljujući božićnim jastucima možete jednostavno oživjeti svaku prostoriju, a čekanje Božića, a posebno Djeda Božićnjaka učinit će vas i vašu djecu bržim. Nabavite i za vas ove prekrasne ukrasne jastuke.

Veličina : 40x40 cm

RUČNO IZRAĐENO!

DIMENZIJA: 40x40 cm

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.5
24 korisnika
ocijenilo