Banaby.hr   »   Dječji tekstili i madraci   /   Popluni i jastuci   /   Jastuci   /   Antialergijsko punjenje jastuka 40x40

PRIVREMENO RASPRODANO - Antialergijsko punjenje jastuka 40x40

Antialergijsko punjenje za jastuk 40x40 u kombinaciji sa bilo kojom posteljinom idealan je dodatak vašem interijeru. Navlaka od mikrovlakana osigurava mekoću i .. više

Naša cijena: 9,60 €
Ocjena
4
0 Ocjena

Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
34355-0 Antialergijsko punjenje jastuka 40x40
9,60 €
privremeno rasprodano

Antialergijsko punjenje jastuka 40x40

Antialergijsko punjenje za jastuk 40x40 u kombinaciji sa bilo kojom posteljinom idealan je dodatak vašem interijeru. Navlaka od mikrovlakana osigurava mekoću i udobnost.

Navlaka jastuka izrađena je od visokokvalitetnog mikrofibre, mekog i glatkog materijala. Mikrovlakna su poznata po svojoj otpornosti na mrlje i jednostavnom održavanju, što osigurava dugotrajnu ljepotu ovog jastuka.

Punilo ovog jastuka izrađeno je od visokokvalitetnog silikoniziranog poliestera težine 200 g/m2. Ova podstava nudi optimalnu kombinaciju mekoće i potpore, pružajući vam udobnu potporu dok se odmarate ili opuštate. Silikonizacija poliesterskih vlakana osigurava fleksibilnost i voluminoznost punjenja i nakon dugotrajne uporabe. Ovaj se jastuk lako integrira u različite prostore, poput dnevnih soba, spavaćih soba ili ureda.

Značajke :

  • antialergijski
  • nakon upotrebe se vraća u prvobitni oblik.
  • Perivo u perilici na 60°C.

Dimenzije :

  • Jastuk: 40x40 cm
Veličina jastuka: 40x40 cm
Godišnji razdoblje: cjelogodišnji
více značky: Ourbaby®

Fotografije korisnika

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4
0 korisnika
ocijenilo