Počinje ljeto - Prikazati ponudu

Banaby.hr   »   Dječji tekstili i madraci   /   Popluni i jastuci   /   Popluni   /   Deka Vitamed 160x200 cm

Deka Vitamed 160x200 cm

Ako trebate kupiti novu deku, preporučujemo Vitamed deku. Pogodan je za cjelogodišnju upotrebu, certificiran i potvrđen od strane ÖKO-TEX STANDARD 100. Deka je .. više

Naša cijena: 210,7 Kn
Rok otpreme 1-3 tjedna
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.6
25 Ocjena


Podijeli na:
Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
4325-0 Přikrývka Vitamed 160x200 cm 210,7 Kn 1-3 tjedna količina

Deka Vitamed 160x200 cm

Ako trebate kupiti novu deku, preporučujemo Vitamed deku. Pogodan je za cjelogodišnju upotrebu, certificiran i potvrđen od strane ÖKO-TEX STANDARD 100. Deka je vrlo dobro izrađena, ne deformira se i zadržava svoj izvorni oblik. Vrlo je ugodan, pahuljast i mekan, zahvaljujući prozračnom materijalu koji je pomiješan s finim mikrovlaknima.

Punjenje pokrivača je antialergijsko, izrađeno od karboniziranog i silikoniziranog poliesterskog vlakna šupljeg tipa. Zahvaljujući tome, pokrivač ima dovoljnu cirkulaciju zraka. To pomaže boljem snu, boljoj cirkulaciji krvi, metabolizmu, opuštanju mišića i brzoj cjelokupnoj regeneraciji i opuštanju tijela.

Deka Vitamed izrađena je od neopasnih materijala, tako da je mogu koristiti i alergičari. Proizvodi se pod strogom kontrolom, što osigurava i jamči najvišu kvalitetu. Deka Vitamed može se prati u perilici rublja na 95 stupnjeva.

DODATNE ZNAČAJKE: prekricač
Boja: bijela
Veličina jorgana: 200x160 cm

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.6
25 korisnika
ocijenilo