Banaby.hr   »   Dječji tekstili i madraci   /   Popluni i jastuci   /   Set jastuka I pokrivača   /   Dječji set deka i jastuka Comfy 90x120+40x60 cm tijekom cijele godine

PRODAJA JE OKONČANA - Dječji set deka i jastuka Comfy 90x120+40x60 cm tijekom cijele godine

Kupnja deke je važna, a odgovarajuće punjenje posteljine uvelike pridonosi boljem i ugodnijem snu. Set deke i jastuka Comfy opremljen je DACRON® 95°C .. više

Naša cijena: 28,00 €
Ocjena
4.7
28 Ocjena

Dječji set deka i jastuka Comfy 90x120+40x60 cm tijekom cijele godine

Kupnja deke je važna, a odgovarajuće punjenje posteljine uvelike pridonosi boljem i ugodnijem snu. Set deke i jastuka Comfy opremljen je DACRON® 95°C tehnologijom. Proizvodi iz ove linije Comfy pogodni su za korištenje tijekom cijele godine.

Ovi nadjevi se proizvode pod strogom kontrolom, što jamči najvišu kvalitetu. Izrađen je od materijala koji su neškodljivi za zdravlje. U proizvodnji se koriste inovativne tehnologije zahvaljujući kojima je struktura vlakana jača i iznimno otporna na visoke temperature.

Punilo za posteljinu je certificirano i također certificirano od strane OKO-TEX STANDARD 100. Dacron 95° poliestersko punjenje omogućuje pranje na 95 stupnjeva i sušenje u sušilici bez narušavanja strukture vlakana.

Punjenje posteljine je lijepo oblikovano i dugo zadržava svoj oblik i nakon višekratnog pranja na vrlo visokoj temperaturi. Također zadržava svoju mekoću. Oblik se ne mijenja ni nakon nekoliko pranja, ostaje isti.

Dimenzije:

- deka: 90 x 120 centimetara

- jastuk: 40 x 60 centimetara

DODATNE ZNAČAJKE: set puplon i jastuk
Veličina jastuka: 60x40 cm
Veličina jorgana: 120x90 cm
Godišnji razdoblje: cjelogodišnji

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.7
28 korisnika
ocijenilo