Banaby.hr   »   Sofe i fotelje   /   Sofe   /   Dječji kauč Cars Blue

Dječji kauč Cars Blue

Vrlo je praktično kupiti kauč za dječju sobu. Djeca na njoj mogu crtati, gledati bajke, igrati igrice ili se samo opustiti. Ova sofa također može poslužiti kao .. više

Naša cijena: 84,90 €
Rok otpreme na zalihi
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.6
21 Ocjena

Podijeli na:
Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
4960-0 C21+
84,90 €
na zalihi više od 5 kom
količina

Dječji kauč Cars Blue

Vrlo je praktično kupiti kauč za dječju sobu. Djeca na njoj mogu crtati, gledati bajke, igrati igrice ili se samo opustiti. Ova sofa također može poslužiti kao mjesto za spavanje za prijatelja vaše djece. Možete ga dodati u dječju sobu, dječju igraonicu ili kutak. Dječji kauč s autićima posebno je pogodan za sobe za dječake, vrlo je lagan pa ga dijete može samo premještati. Također se može brzo sklopiti i rasklopiti. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, tako da će djeca dugo uživati u njemu. Četvrto dodatno sjedalo omogućit će povećanje ili produženje sjedenja na sofi. Kopča se čičak trakom. Sofa je općenito stabilna, ima čvrst naslon i djeca se na nju mogu bezbrižno nasloniti. Paket uključuje kauč, dodatno sjedalo, vreću za sjedenje i dodatni jastuk.

Navlaka za sofu izrađena je od 100% pamuka s dodatkom velura koji je otporan na prljavštinu. Navlaka se još uvijek može prati u perilici rublja.

Dimenzije:

- visina: 60 centimetara

- dubina: 48 cm

- širina: 98 centimetara

- površina za spavanje: 71,5 x 160 centimetara

- visina pjene: 8 centimetara

BOJE: plava

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.6
21 korisnika
ocijenilo