Banaby.hr   »   Dječji namještaj   /   Stolovi   /   Pisaći stolovi   /   Dječji radni stol JULIE

Dječji radni stol JULIE

JULIE radni stol moderan je stol s nizom zanimljivih funkcija. Ako se usredotočimo na njegove prednosti u odnosu na druge stolove, jasno ćemo vidjeti plus u .. više

Naša cijena: od 181,70 €
Rok otpreme na zalihi
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.5
32 Ocjena

Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
3040-0 stol
181,70 €
1 komad na zalihi
količina
3040-2 stol + kontejner
256,30 €
1 komad na zalihi
količina

Dječji radni stol JULIE

JULIE radni stol moderan je stol s nizom zanimljivih funkcija. Ako se usredotočimo na njegove prednosti u odnosu na druge stolove, jasno ćemo vidjeti plus u obliku podesive površine koja se može nagnuti pod kutom. Tako možete postaviti ploču po mjeri vašeg djeteta. Definitivno će djetetu olakšali pisanje, crtanje. Ovaj radni stol karakteriziraju i čiste linije. Radni stol mora biti prilagođen fizionomiji djeteta te pružiti optimalan položaj za svaku aktivnost, što se može postići postavljam radne površine pod određenim kutem, od 63 do 96 cm.

Ovaj se stol smatra bezvremenskim. Ovaj pisaći stol može se prilagoditi željenoj visini u skladu s djecom različite dobi, od predškolske do školske dobi. Stol uključuje praktičnu ladicu u koju dijete može spremiti sitnice, poput potrepština za pisanje i crtanje, bojanke i bilježnice.

Konstrukcija stola je čvrsta i stabilna. Sve je izrađeno od prirodnog borovog masiva s blistavim lakom. Jednostavno ga je održavati, a uz njega možete kupiti i NILS spremnik. Tako ćete u dječjoj sobi uskladiti namještaj ne samo po boji, već i po materijalu.

Parametri stola:

- širina 109 cm
- visina 63 - 96 cm
- dubina 55 cm

Isporučeno rastavljeno, težina stola je 16 kg.

BOJE: bor
DODATNE ZNAČAJKE: s prostorom za pohranu

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.5
32 korisnika
ocijenilo