Banaby.hr   »   Bijela namještaj

Bijela namještaj

Čisto bijeli namještaj i dodaci za dječje sobe bezvremenski su i univerzalni. Bijela boja je prikladna za svu djecu, bez obzira na dob i spol. Djevojčice i dječaci u predškolskoj ili školskoj dobi brzo će se naviknuti na bijeli dekor.

Svaki komad bijelog namještaja ispunjava sigurnosne zahtjeve koje proizvođači nameću međunarodnim zakonodavstvom. Prednost bijelog namještaja je što se može prati jer manjoj djeci ništa ne sprječava kreativnost i crtaju direktno po namještaju;)

Odaberite materijal bijelog namještaja prema svojim očekivanjima. Puno drvo s bijelim premazom je izdržljivo i uz dobru njegu ima bolji život od laminata. Bijeli laminat je zlatna sredina po pristupačnoj cijeni. Alternativa su i MDF ploče obrađene bijelom bojom.

Bijela boja savršeno se kombinira s pastelnim bojama ili prirodnim tonovima. Kombinacija bijele boje i prirodnog materijala oduševit će ljubitelje skandinavskog (nordijskog) stila . Bijela boja idealna je kao fleksibilna podloga koja se lako prilagođava raznim ukrasnim promjenama kako dijete raste i mijenjaju se njegovi interesi.

Ovdje možete pronaći bijele krevetiće, krevete, komode i komode za igračke. Odaberite danas. Rado ćemo vas savjetovati pri odabiru.

Vaš izbor:

Stranica: 1 3

Ukupno 87 Proizvoda

Preporučeni proizvodi Najnovije Najjeftinije Popusti Na zalihi

Stranica: 1 3