Banaby.hr   »   Dječji kreveti   /   Kreveti sa zaštitnim ogradom   /   Dječji krevet s ogradom Ourbaby - Medo - ružičasti

Popusti

PRODAJA JE OKONČANA - Dječji krevet s ogradom Ourbaby - Medo - ružičasti

Svaka djevojčica voli medvjediće pa će joj se svidjeti i prelijep dječji krevetić Ourbaby sa slatkim motivom medvjedića! Dječji krevet Ourbaby s motivom .. više

Naša cijena: od 169,00 €
Ocjena
4.4
39 Ocjena

Dječji krevet s ogradom Ourbaby - Medo - ružičasti

Svaka djevojčica voli medvjediće pa će joj se svidjeti i prelijep dječji krevetić Ourbaby sa slatkim motivom medvjedića! Dječji krevet Ourbaby s motivom medvjedića funkcionalan je, ima prekrasan dječji dizajn koji će oživjeti sobu svake djevojčice, udoban je i k tome vrlo jednostavan za sastavljanje.

Izrađen je od laminatne ploče, a rešetka je od borovine (4 x 2 centimetra). Krevet je stoga vrlo kvalitetan, a njegova nosivost je vrlo velika, čak do 120 kilograma. Dječji krevet Ourbaby ima gumeni rub koji je po cijelom obodu oba uzglavlja kreveta. Ovaj gumeni rub štiti krevet od oštećenja.

Gumeni rub se vrlo jednostavno postavlja, bez upotrebe ljepila. Print medvjedića na uzglavlju kreveta obrađen je posebnim zaštitnim laminatom. Zahvaljujući njemu je dekoracija otporna na habanje. Paket uključuje krevet, uklonjivu ogradu dužine 100 centimetara i rešetku.

Dječji krevet je varijabilan, ograda se skida i može se postaviti na desnu ili lijevu stranu kreveta. Tijekom dana se ograda može ukloniti kako bi se stvorio prostor za igru, a noću, ograda štiti vaše dijete od pada iz kreveta. Krevet zadovoljava vlastite sigurnosne certifikate i europske standarde.

Madrac nije dio paketa, mora se kupiti zasebno. U rubrici MADRACI iz bogate ponude sigurno ćete odabrati onaj pravi za sebe.

Fotografije služe samo u ilustrativne svrhe. Trenutno su u tijeku manje izmjene dizajna na strani dobavljača.

Boja kreveta: ružičasta
Dizajn kreveta: s barijerom, s prostorom za pohranu, s letvičastom podnicom, s printom
Materijal za krevet: iverica
více značky: Ourbaby®

Fotografije korisnika

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.4
39 korisnika
ocijenilo