Banaby.hr   »   Dječji kreveti   /   Kreveti sa zaštitnim ogradom   /   Dječji krevet s ogradom Ourbaby - Princeza s konjićem

PRODAJA JE OKONČANA - Dječji krevet s ogradom Ourbaby - Princeza s konjićem

Djevojčice vole motiv princeze. Stoga im nabavite prekrasan dječji krevet s motivom princeze s konjićem. Oživljava kraljevstvo svake djevojke!Dječji krevetić .. više

Naša cijena: od 168,50 €
Ocjena
4.2
35 Ocjena

Dječji krevet s ogradom Ourbaby - Princeza s konjićem

Djevojčice vole motiv princeze. Stoga im nabavite prekrasan dječji krevet s motivom princeze s konjićem. Oživljava kraljevstvo svake djevojke!

Dječji krevetić Ourbaby zaštićen je od oštećenja gumenim rubom koji je postavljen po obodu oba uzglavlje kreveta. Drži i bez upotrebe ljepila. Print princeze i ponija zaštićen je laminatnom površinom. To sprječava habanje i pomaže da se dekoracija lakše održava.

Dječji krevet je funkcionalan, lako se sastavlja, lijepog je dječjeg dizajna i uz to je jako udoban za djecu. Izrađen je od laminatne ploče. Rešetka kreveta izrađena je od borovine (4 x 2 centimetra). Dječji krevetić zadovoljava europske standarde i posjeduje certifikate o sigurnosti.

Krevet također dolazi s ogradom koja mjeri 100 centimetara i može se ukloniti i umetnuti s desne ili lijeve strane, prema vašim potrebama. Tijekom dana možete ukloniti ogradu i stvoriti prostor za igru djece. Noću već postavljena ograda štiti dijete od pada iz kreveta.

Nosivost dječjeg kreveta je 120 kilograma, tako da odrasla osoba može ležati i sjediti na njemu bez brige hoće li na bilo koji način oštetiti dječji krevet. U paketu ćete pronaći ogradu i rešetku.

Madrac nije dio paketa, možete ga naručiti u kategoriji MADRACI gdje birate prema vlastitim kriterijima.

Fotografije služe samo u ilustrativne svrhe. Trenutno su u tijeku manje izmjene dizajna na strani dobavljača.

Boja kreveta: ružičasta
Dizajn kreveta: s barijerom, s prostorom za pohranu, s printom
Materijal za krevet: iverica
více značky: Ourbaby®

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.2
35 korisnika
ocijenilo