Banaby.hr   »   Dječji tekstili i madraci   /   Dječji madraci   /   Goya Max madrac od pjene 80 x 200 cm

Goya Max madrac od pjene 80 x 200 cm

Na dvostranom madracu Goya Max visine 21 cm spavat ćete kao oblak. Madrac od pjene podijeljen je u 7 zona zahvaljujući nizu uzdužnih i poprečnih rezova. To .. više

Naša cijena: 136,80 €
Rok otpreme do 14 dana
Dodaj u košaricu
Ocjena
4
0 Ocjena

Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
35357-0 Goya Max madrac od pjene 80 x 200 cm
136,80 €
do 14 dana
količina

Goya Max madrac od pjene 80 x 200 cm

Na dvostranom madracu Goya Max visine 21 cm spavat ćete kao oblak. Madrac od pjene podijeljen je u 7 zona zahvaljujući nizu uzdužnih i poprečnih rezova. To dovodi do značajnog povećanja plastičnosti, što pruža izvrsnu potporu kralježnici .

HR pjenu karakterizira nejednaka stanična struktura čime se postiže bolja potpora tijelu, udobnost i fleksibilnost. Madrac se savršeno prilagođava obliku tijela, a pritom ostaje vrlo lagan. Materijal je otporan na deformacije i izuzetno izdržljiv. Porozna struktura osigurava savršenu cirkulaciju zraka i sprječava nastanak gljivica i plijesni. Ravnina, konturno izrezana u obliku rešetke, karakteriziraju ortopedska svojstva.

Madrac se ponosi i OEKO-TEX Standard 100 sigurnosnim certifikatom.

Proizvod je dopunjen prošivenom navlakom , koja je izrađena od najkvalitetnijih hipoalergenih materijala prve klase , što će produžiti vijek trajanja madraca. Navlaka je također antialergijska, vrlo ugodna na dodir, mekana, udobna i otporna na prljavštinu, što će osigurati vaše maksimalno zadovoljstvo. Materijal navlake je prozračan, dovoljno prozračan i osigurava pravilno strujanje zraka u madracu. S praktičnim patentnim zatvaračem , navlaka se može otkopčati, skinuti i prati na maksimalnoj temperaturi od 30°C.

Upozorenje: Ako planirate kupiti madrac za dijete koje nije dostiglo visinu od 150 cm, razmislite o kupnji bez zonskog madraca. Manja djeca ne mogu dohvatiti pojedine zone i madrac ne ispunjava svoju funkciju, zone ne bi poduprle ispravan dio tijela.

Značajke :

 • dvostrani madrac od pjene
 • H4 - tvrdi madrac
 • izvrsna potpora kralježnici
 • madrac se savršeno prilagođava obliku tijela
 • Sigurnosni certifikat OEKO-TEX Standard 100
 • antialergijska svojstva
 • savršeno strujanje zraka
 • udobnost i trajnost
 • mekana i prozračna navlaka za madrac
 • praktično kopčanje navlake patentnim zatvaračem

Materijal:

 • madrac: pur pjena
 • navlaka madraca: 100% poliester

Dimenzije madraca:

 • 200 x 80 x 21 cm

Težina madraca:

 • 8 kg

Pun kapacitet:

 • do 120 kg

MIKROC poklopac

Prošivena tkanina ispunjava zahtjeve za osnovne navlake za madrace. Težina tkanine je manja pa je madrac s ovom presvlakom pristupačniji. Unatoč manjoj težini, navlaka je prikladna za svakodnevno spavanje. Vijek trajanja navlake za madrac možete produljiti korištenjem odgovarajuće zaštite za madrac odgovarajuće veličine.

Sastav : 100% PES

Težina premaza : 72 g/m² + 80 g/m² (netkana tkanina)

Težina ispune : 15 g/m² (flis ili "flis")

PUR pjena T25

Pjena T25 zadovoljava standardne zahtjeve za poliuretansku (u daljnjem tekstu PUR) pjenu koja se koristi u madracima za manju djecu - nalazi se uglavnom u madracima od 160 cm dužine. Madrac koji sadrži ovaj madrac u jezgri je srednje čvrst - 3 na skali od 1-5. Ourbaby madraci imaju PUR pjenu s oznakom T25 i otporom na kompresiju od 4,2 kPa. Oznaka T25 označava gustoću od 25 kg/m³ . Ponekad je PUR pjena u češkom okruženju poznata i kao "molitan".

Veličina madraca: 200x80 cm
Tip madraca: pjenasti madrac
MAKSIMALNA TEŽINA: 120 kg
Visina madraca: 21 cm
TVRDOĆA MADRACA: 4 – tvrda
TIP TAPECIRANJA: antialergijski

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4
0 korisnika
ocijenilo