Banaby.hr   »   Dječji tekstili i madraci   /   Posteljina   /   Posteljina   /   Pamučna posteljina   /   Dječja posteljina Express vozovi

Dječja posteljina Express vozovi

Moderna, lijepa i šarena posteljina može lijepo prilagoditi i ukrasiti dječji interijer. Dostupni su s mnogo različitih motiva, dajući interijeru ljepotu i .. više

Naša cijena: 272,6 Kn
Dostupnost na zalihi
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.6
25 Ocjena


Podijeli na:
Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
6009-0 Rychlovlaky 140x200 272,6 Kn na zalihi 2-5 kom količina

Dječja posteljina Express vozovi

Moderna, lijepa i šarena posteljina može lijepo prilagoditi i ukrasiti dječji interijer. Dostupni su s mnogo različitih motiva, dajući interijeru ljepotu i lijepu shemu boja.

Posteljina s motivom brzih vlakova lijepa je, šarena i prikladna za svu djecu. Prilagođen je sivim nijansama s prepoznatljivim crvenim, plavim i žutim elementima. Posteljina će se zaljubiti u sve ljubitelje i ljubitelje vlakova.

Set posteljine uključuje pokrivač za jastuk i pokrivač za pokrivač. Navlaka jastuka je s obje strane isto tiskana. Navlaka na pokrivaču s prednje strane odgovara fotografiji. Donja strana je po cijelom području prošarana malim motivima vlakova (vidi ilustracijsku fotografiju).

Dječja posteljina brzog vlaka moderna je, šarena, lijepa i opremljena udobnim patentnim zatvaračem. Može se lako ukloniti i oprati u perilici rublja.

Dimenzije: 1x 140/200, 1x 70/90

DIMENZIJE MADRACA: 200x140 cm, 90x70 cm
více značky: Matějovský

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.6
25 korisnika
ocijenilo