Banaby.hr   »   Sofe i fotelje   /   Sofe   /   Dječji kauč Farma

PRIVREMENO RASPRODANO - Dječji kauč Farma

Ujak Donald je imao farmu i vi možete je imati kod kuće!Kada kupite ovu praktičan kauč za dječju sobu, odužit će vam se ne samo djeca nego i sofa. Dugotrajan .. više

Naša cijena: 87,00 €
Ocjena
4.4
34 Ocjena

Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
2569-0 B 5 +
87,00 €
privremeno rasprodano

Dječji kauč Farma

Ujak Donald je imao farmu i vi možete je imati kod kuće!

Kada kupite ovu praktičan kauč za dječju sobu, odužit će vam se ne samo djeca nego i sofa. Dugotrajan je, ugodan na dodir, vrlo mazan, s motivom životinja, moderan i atraktivan. Pogodan je za spavanje, izležavanje, igranje i za sve ostale dječje aktivnosti kojih se možete sjetiti.

Zahvaljujući laganoj konstrukciji, djeca je mogu sama slobodno premještati po sobi. Tijelo sjedalice izrađeno je od visokokvalitetne poliuretanske pjene koja je na mjestima oslonca čvršća.

Kada koristite 4. sjedalo, koje doseže visinu do 8 cm, prostor za spavanje je 71,5 cm x 160 cm. Istodobno omogućuje povećanje visine sjedala za udobno sjedenje veće djece.

Sjedalo uključuje uklonjivu navlaku od pamuka i velura. Djeca ga jednostavno obožavaju. Jako je mekano i pahuljasto, baš poput krzna plišanih životinja! Set se dakle sastoji od kauča, 4. sjedala, dodatnog jastuka i vreće za sjedenje.

Parametri sklopivog kauča:

- Širina 98 cm

- Visina 60 cm

- Dubina 48 cm

BOJE: plava, s dječjim motivom (slike)

Fotografije korisnika

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.4
34 korisnika
ocijenilo