Banaby.hr   »   Sve za bebe   /   Vreće za spavanje za kolica i dekice za zamatanje   /   Dekice za zamatanje   /   Swaddleme džungla / sivi omot

PRIVREMENO RASPRODANO - Swaddleme džungla / sivi omot

Posezanje za oblogom vrlo je dobro i ujedno praktično rješenje. Danas omoti izgledaju moderno, elegantni su i lijepi, tako da nisu samo praktični i .. više

Naša cijena: 228,8 Kn
Ocjena
4.4
21 Ocjena


Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
14508-0 Swaddleme džungla / sivi omot 228,8 Kn privremeno rasprodano

Swaddleme džungla / sivi omot

Posezanje za oblogom vrlo je dobro i ujedno praktično rješenje. Danas omoti izgledaju moderno, elegantni su i lijepi, tako da nisu samo praktični i funkcionalni, već i vrlo moderni.

Donosimo vam omot od džungle / sive boje Swaddleme, sada u praktičnom dvostrukom pakiranju. To je mekani omot koji djeci pomaže da se osjećaju ugodno i sigurno, a pedijatri ga preporučuju u SAD-u.

Oblog ove marke vrlo je poznat, pomaže bebama da umire, spriječe stres i ublažavaju simptome kolike stvarajući osjećaj bebama da su stalno u majčinom trbuhu.

Oblog također pomaže smanjiti takozvani "refleks lekcije" koji može probuditi bebu, a zatim je preplašiti. Obloga SwaddleMe nagrađivana je više puta, pomažući poboljšati san ne samo djece već i roditelja.

Oblog pomaže djeci da dulje spavaju noću, praktičan je, ne morate djecu raspakirati iz omota prilikom mijenjanja pelena. Vrlo je ugodan i ima moderan i lijep dizajn koji će se svidjeti dječacima i djevojčicama.

Omotač Swaddleme izrađen je od modernih i visokokvalitetnih materijala, izrađen je od 100% pamuka. Riječ je o veličini S , tj. Prikladnoj za bebe od 0 do 3 mjeseca, odnosno od 3,2 do 6,4 kilograma.

Istraživanja su pokazala da krivnja beba smanjuje rizik od SIDS-a, sindroma iznenadne dojenačke smrti. Osim toga, oblog također pomaže u rukovanju bebom.

DIMENZIJA: S
MOTIV: safari
BOJE: siva
více značky: Summer Infant

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.4
21 korisnika
ocijenilo