Banaby.hr   »   Dječji tekstili i madraci   /   Posteljina   /   Pamučna posteljina   /   Dječja posteljina Krtica u autu

Dječja posteljina Krtica u autu

Tražite li i vi pravu dječju posteljinu za djecu u koju će se zaljubiti vaši mališani? Imate li kod kuće malog ljubavnika crtića Krtica i njegovi prijatelji? .. više

Naručite do 15. prosinca, raspakirajte ispod božićnog drvca. Ostalo je samo:
Naša cijena: 45,60 €
Rok otpreme na zalihi
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.7
25 Ocjena

Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
7287-0 140x200
45,60 €
na zalihi 2-5 kom
količina

Dječja posteljina Krtica u autu

Tražite li i vi pravu dječju posteljinu za djecu u koju će se zaljubiti vaši mališani? Imate li kod kuće malog ljubavnika crtića Krtica i njegovi prijatelji? Onda ste upravo pronašli pravu posteljinu za svoje mališane!

Dječja posteljina Krtica u autu može razveseliti svaki krevetić i dječju sobu. Pogodan je za sve ljubitelje krtica, za dječake i djevojčice. Moderno je, šareno i lijepo.

Motiv Krtice i njegovih prijatelja svidjet će se svoj djeci. Krtica će paziti na djecu tijekom spavanja i djeca će puno bolje i lakše zaspati. Posteljina se može pohvaliti prekrasnim bojama.

Roditelji, a posebno majke, cijenit će kvalitetan materijal, 100% prirodni pamuk. Za tisak posteljine korištene su najsuvremenije tehnologije i nježne boje. Oni osiguravaju sjaj i stabilnost.

Ove tehnologije i boje nisu štetne za djecu, također imaju dug životni vijek. Dječja posteljina uključuje navlaku za jastuk i deku.

dimenzije :

- navlaka za jastuk: 40x 60 centimetara

- navlaka za poplun: 135 x 100 centimetara

DIMENZIJE MADRACA: 200x140 cm
více značky: Matějovský

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.7
25 korisnika
ocijenilo