PROLJETNA RASPRODAJA - popusti do 54%

Banaby.hr   »   Dječji tekstili i madraci   /   Posteljina   /   Pamučna posteljina   /   Dječja posteljina Krtica u autu

Dječja posteljina Krtica u autu

Tražite li i odgovarajuću dječju posteljinu za djecu u koju će se zaljubiti vaši mališani? Imate li malog ljubavnika kod kuće iz crtića Mole i njegovih .. više

Naša cijena: 306,8 Kn
Izvorna cijena: 327,3 Kn
Rok otpreme na zalihi
Dodaj u košaricu
Ocjena
4.7
24 Ocjena


Podijeli na:
Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
7287-0 140x200 327,3 Kn 306,8 Kn 1 komad na zalihi količina

Dječja posteljina Krtica u autu

Tražite li i odgovarajuću dječju posteljinu za djecu u koju će se zaljubiti vaši mališani? Imate li malog ljubavnika kod kuće iz crtića Mole i njegovih prijatelja? Tada ste upravo pronašli pravu posteljinu za svoje najmlađe!

Dječja posteljina Krtica u automobilu može razveseliti svaki dječji krevetić i dječju sobu. Pogodan je za sve ljubitelje krtica, za dječake i djevojčice. Moderan je, živopisan i lijep.

Motiv Krtica i njegovih prijatelja svidjet će se svoj djeci. Krtica će čuvati djecu tijekom spavanja i djeca će zaspati puno bolje i lakše. Posteljina je puna lijepih boja.

Roditelji, a posebno majke cijenit će kvalitetan materijal, 100% prirodni pamuk. Za ispis posteljine korištene su najnovije tehnologije i nježne boje. Oni osiguravaju sjaj i stabilnost.

Ove tehnologije i boje nisu štetne za djecu, također imaju dug život. Dječja posteljina uključuje presvlaku za jastuk i pokrivač.

Dimenzije :

- presvlaka za jastuk: 80 x 80 centimetara

- pokrivač pokrivača: 140 x 200 centimetara

DIMENZIJE MADRACA: 200x140 cm
více značky: Matějovský

Fotografije korisnika

Dodati fotografiju

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.7
24 korisnika
ocijenilo