Banaby.hr   »   Dječji tekstili i madraci   /   Posteljina   /   Pamučna posteljina   /   Dječja posteljina Krtica u autu

PRIVREMENO RASPRODANO - Dječja posteljina Krtica u autu

Tražite li i vi pravu dječju posteljinu koju će obožavati vaši mališani? Imate li kod kuće malog ljubitelja ili zaljubljenika u crtić Krtica i njegovi .. više

Naša cijena: 45,00 €
Ocjena
4.7
25 Ocjena

Kod: Varijanta: Cijena: Dostupnost:
7287-0 140x200
45,00 €
privremeno rasprodano

Dječja posteljina Krtica u autu

Tražite li i vi pravu dječju posteljinu koju će obožavati vaši mališani? Imate li kod kuće malog ljubitelja ili zaljubljenika u crtić Krtica i njegovi prijatelji? Onda ste upravo pronašli pravu posteljinu za svoje mališane!

Dječja posteljina Krtica u autu može razveseliti svaki krevetić i dječju sobu. Pogodan je za sve ljubitelje krtica, za dječake i djevojčice. Moderna je, šarena i lijepa.

Motiv Krtice i njegovih prijatelja svidjet će se svoj djeci. Krtica će čuvati djecu dok spavaju, a djeca će puno bolje i lakše zaspati. Posteljina pršti prekrasnim bojama.

Roditelji, a posebno majke će cijeniti kvalitetan materijal, 100% prirodni pamuk. Prilikom tiskanja araka korištene su najsuvremenije tehnologije i nježne boje. Oni će osigurati blistavost i postojanost.

Ove tehnologije i boje su sigurne za djecu, a imaju i dug vijek trajanja. Dječja posteljina uključuje jastučnicu i navlaku za poplun.

Dimenzije :

- jastučnica: 80 x 60 centimetara

- navlaka za poplun: 140 x 200 centimetara

DIMENZIJE MADRACA: 200x140 cm
více značky: Matějovský

Fotografije korisnika

Diskusija

Želite s nama podijeliti kritiku, pohvalu ili imate pitanje?
Raspravljajte o ovom proizvodu.

Recenzije proizvoda

Prosječna
ocena
4.7
25 korisnika
ocijenilo